Benelux Dakkapellen logo
Rated 5 out of 5
14 juli 2021

Bedankt Benelux dakkapellen voor onze mooie dakkapel en de goede nazorg! Ik raad dit bedrijf iedereen aan. Eerlijke harde werkers, goede prijs / kwaliteit. Zeker een aanrader! Dank jullie wel !
Groetjes Kees

Kees Warmerdam
Rated 5 out of 5
11 juli 2021

De mannen van Benelux dakkapellen kwamen super snel langs om een offerte te maken. Ik had in eerste instantie gedacht om de dakkapel op een dakbalk te laten starten. Ik kreeg gelijk het advies om de balk ook te verwijderen en zo bijna 70 cm extra vloeroppervlakte te krijgen. Fantastisch dat ze zo meedenken. Alles is keurig gemaakt en afgewerkt, tegen een super scherpe prijs. Kies zeker voor keralit in plaats van trespa. Wel iets duurder maar veel mooier. Ik ben blij dat we voor Benelux dakkapellen gekozen hebben. Ze bouwen trouwens zowel prefab als traditioneel.

Erik van Dijk
Rated 5 out of 5
8 juli 2021

Verstand van zaken rond ons specifieke dak: 2 verschillende kapellen/dakhellingen. Eén prefab, andere ter plekke gebouwd. Afspraken nagekomen, scherpe prijs en aardige mensen.
En volgens makelaar (hebben pand recent gekocht, was onderdeel verbouwing) hebben we de kosten van dakkapellen nu al 2-3 keer terugverdiend in meerwaarde.
Blij mee.

Aart
Rated 5 out of 5
5 juli 2021

De mannen van Benelux hebben twee dakkapellen bij ons geplaatst. Ik kon van af het begin zien dat ze veel ervaring hebben. Ze zijn betrouwbaar en aardig. Veel dank voor de prachtige resultaat.

Ghazwan Al Harbia
Rated 5 out of 5
17 juni 2021

1 week geleden is onze dakkapel geplaatst door de mannen van Benelux dakkapellen.
Ondanks het warme weer en opstakels hebben ze alles mooi afgewerkt en alles netjes achter gelaten.

Piet van Helvoirt
Rated 5 out of 5
5 juni 2021

Dankjewel voor onze mooie Dakkapel! Wij zijn er superblij mee. Goeie service, vriendelijke medewerkers, prachtige dakkapel. Raad dit bedrijf zeker aan!

Karel Claessen
Rated 5 out of 5
3 juni 2021

Onlangs een dakkapel laten plaatsen door Benelux Dakkapellen en wat mag het eindresultaat er wezen! Wat een woongenot zeg! De vakmannen denken graag met je mee, en gaan voor echte kwaliteit. Ze hebben de werkzaamheden met veel zorg uitgevoerd en laten alles netjes achter. Bovendien hebben de mannen echt plezier in hun werk: de sfeer was top, en wij genoten mee!

m meftah

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2021 Benelux Dakkapellen
Webdesign door SpijkerslagDashboard