benelux dakkapellen tilburg logo120
Rated 5 out of 5
8 september 2023

Hele goede service, nette oplevering en aardige mensen.

Bas van Os
Rated 5 out of 5
2 september 2023

Ik kan Benelux Dakkapellen aan iedereen aanbevelen.. Zorgvuldige intake en prettige offerte. Een alert om nog te kunnen bestellen voor de bouwvak, een berichje dag van te voren ter bevestiging van hun komst, heel voorzichtig met afvoeren materialen, klein schadetje aan oprijpad direct hersteld. Hele aardige medewerkers die ook leuk met elkaar en klant omgaan. Dank je wel Chon, Koert, Murat, Luca, Joey en Rico van de kraanwagen. Mijn aanbeveling heb je.

Succes met de volgende klus! 'mevrouw Lotte'

Lotte Enting
Rated 5 out of 5
1 september 2023

Wij schrijven niet vaak een review echter voor dit hebben wij toch even de tijd genomen. Wij hebben een “nom” woning waardoor wij huiverig waren voor het zetten van een dakkapel en het vinden van een juiste betrouwbare partij. Na veel onderzoek uitgekomen bij Beneluxdakkapellen. Van begin tot eind fijn contact en ze gaan zeer kundig te werk en hadden bij ons meteen de twijfel weg genomen. Afgelopen vrijdag is het dakkapel geplaatst en zijn er zeer tevreden over (tot zo ver). Ook de transparantie achteraf konden wij waarderen waarbij wij nog geld terug kregen voor werkzaamheden die op offerte stonden maar niet uitgevoerd hoefden te worden!

Bas Kneepkens
Rated 5 out of 5
26 juni 2023

Echt Ongelooflijk!!!! Wat kunnen deze mannen goed werken, en dat bedoel ik niet alleen uitvoering, hele project, zo transparant en precies, een bedrijf die echt 5 sterren echt verdient. Echt een aanrader.

E. Dragas
Rated 5 out of 5
22 juni 2023

Snelle en duidelijke reacties. Kwam snel naar mijn huis voor metingen en voorbereiding. Geplande installatie snel en alles verliep erg soepel. Het team heeft de hele dag super hard gewerkt om alles met kwaliteit en op tijd af te krijgen. Zeer tevreden met het resultaat, zeker een aanrader.

Fernando Dutra
Rated 5 out of 5
10 juni 2023

Op basis van de reviews, snelle reacties en advies heb ik gekozen voor Benelux Dakkapellen. Ik ben zeer tevreden over het proces van begin tot eind en de service na plaatsing en levering. Alles is meer dan waargemaakt.

Derya K
Rated 5 out of 5
6 juni 2023

Als je een dakkapel gaat nemen doe het dan hier . Dit zijn echte vaklui ,netjes professioneel en zeer

tevreden over het resultaat. Nogmaals bedankt jongens!

Ronnie van Hassel

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2023 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard