benelux dakkapellen tilburg logo120
Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Prachtige kapel laten zetten in Breda. Ben enorm tevreden en kan deze club dan ook echt aanraden. Advies en plaatsing waren perfect! Ben erg blij met het resultaat en de complete uitvoering. Echt een dikke meerwaarde voor mijn zolder. Team onder leiding van Murat bestaat uit vrolijke vakmannen die voor de klant staan. Zeer aan te raden!

Mike
Rated 5,0 out of 5
21 januari 2024

Enorm tevreden over onze dakkapel geplaatst door Benelux Dakkapellen. Fijne en duidelijke communicatie gedurende het gehele traject en snelle plaatsing door Murat en zijn team!

Ilse Broeders
Rated 5,0 out of 5
20 januari 2024

Mooi en snel werk. Ze hebben ook de vloer schoongemaakt na de installatie.

Qian He
Rated 5,0 out of 5
18 januari 2024

Mooi dakkapel geleverd en binnen een dag geplaatst. De vakmannen zijn professioneel, behulpzaam en zien meer dan alleen een dakkapel die ze plaatsen. Bij vraag om een oud dakkapel even te controleren doen zij dat ook met alle vriendelijkheid. Ter zeerste aan te raden!

Carlijn Schravendeel
Rated 5,0 out of 5
16 januari 2024

Ik ben enorm tevreden met het plaatsen van mijn dakkapel door Benelux Dakkapel. De vakmensen dachten vriendelijk met me mee, lieten alles netjes achter en leverden een resultaat dat mijn verwachtingen overtrof. Een aanrader voor iedereen die vakmanschap en klantvriendelijkheid waardeert!

Kevin van Geel
Rated 5,0 out of 5
9 januari 2024

Recentelijk heb ik twee dakkapellen laten installeren door Benelux Dakkapellen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De dakkapellen zijn erg mooi en onder leiding van Murat is het werk strak uitgevoerd. Murat is zeer toegewijd aan het leveren van zo goed mogelijk werk en geeft eerlijk en kalm antwoord op vragen. Hij geeft ook advies voor afwerking.

Ondanks het slechte weer, veel regen en opkomende wind, hebben ze toch twee dakkapellen weten te plaatsen. Murat is zelfs teruggekomen om een inspectieronde te doen, omdat de lood vervangers aan de dakkapel niet goed aangeklopt konden worden door het weer.

De meeste werkers roken, maar Murat zorgt er altijd voor dat als ze roken, dat dit in de opening van het dak is of met het gezicht naar buiten als de dakkapel er op zit. Zodat de woning niet naar rook ruikt.

Er zijn altijd punten voor verbetering om het afwerken makkelijker te maken (netjes breken, kost meer tijd ):

Afwerk latten & plafond platen proberen recht af te zagen op 1 lijn. Zodat aanhechten van nieuwe platen en latten makkelijk gaat.

Voor de rest waren het alleen maar gezellige hardwerkende mannen. Ik raad Benelux Dakkapellen zeker aan! 🏠👷‍♂️👷‍♂️👷‍♂️

(Foto's buitenzijde volgen)

(Foto's Binnenzijde volgen)

(Foto's na afwerken volgen)

Rolf Drenthe
Rated 5,0 out of 5
30 december 2023

Topwerk. Toen de kraan vertraging had en de werklieden een tijdje niets te doen hadden, gingen ze alvast een stukje afwerking doen ('dat bespaart u tijd'). Kijk, dat is service!!

Rutger

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard