benelux dakkapellen tilburg logo120

Kader dakkapellen specialist

Moderne dakkapellen op maat

Wij leveren ook eersteklas kader dakkapellen, volledig naar uw wens qua maat en uitvoering. Om het ideale eindresultaat voor u te garanderen, hanteren we strenge kwaliteitseisen voor de installatie. Ons team bestaat uit gespecialiseerde vaklieden die hun werk met passie uitvoeren.
dakkapel plaatsen op nieuwe woning door benelux dakkapellen

INFORMATIE OVER moderne DAKKAPELLEN

Wat zijn moderne dakkapellen?

Moderne dakkapellen maken je huis mooier en praktischer. Ze zien er strak en modern uit en passen goed bij nieuwe huizen. Gemaakt van materialen zoals kunststof, polyester en staal, hoef je je geen zorgen te maken over veel onderhoud. Ze helpen ook om je huis beter te isoleren, wat betekent dat het binnen lekker warm blijft zonder dat je veel aan verwarming hoeft te spenderen. Plus, ze gaan heel lang mee, wel meer dan 50 jaar. Zo krijgt je huis een mooie, moderne look en wordt het ook nog eens praktischer en comfortabeler.
img 20230601 wa0002 6479c644994ff

Een dakkapel passend bij uw wensen en budget

Voordelen van moderne dakkapellen

Moderne dakkapellen zijn een uitstekende keuze voor woningeigenaren die hun huis niet alleen een eigentijdse uitstraling willen geven, maar ook praktische voordelen zoeken. Deze dakkapellen bieden geweldige isolatie, waardoor je huis in de winter warm blijft en in de zomer koel, wat bijdraagt aan een comfortabel leefklimaat en helpt om energiekosten te besparen. Ze zijn gemaakt van onderhoudsarme materialen zoals kunststof, polyester en staal, die niet alleen duurzaam zijn maar ook weinig onderhoud vergen, zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken. Met een levensduur van meer dan 50 jaar vormen moderne dakkapellen een langdurige investering die de waarde en functionaliteit van je woning aanzienlijk kan verhogen. Bovendien, dankzij het strakke design en de ruime keuze aan materialen en kleuren, passen ze bij zowel klassieke als moderne woningen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor iedereen die streeft naar zowel esthetiek als functionaliteit in hun huisverbeteringsprojecten.

Esthetische waarde

Met hun strakke en moderne ontwerp kunnen kader dakkapellen de algehele uitstraling van uw woning verbeteren, zowel van binnen als van buiten.

Adviserend gesprek

Tijdens het adviserend gesprek bespreken we uw wensen. U krijgt een gedegen advies en informatieve ondersteuning. Zodat u werkelijk krijgt wat u wilt.

Wij regelen alles voor u. Van opmeten tot en met eindmontage.

Duurzaamheid

kader dakkapellen zijn gemaakt van duurzame materialen die weinig onderhoud vergen, wat betekent dat ze jarenlang meegaan zonder veel extra kosten of inspanning.

Bekijk hier de prijzen voor moderne dakkapellen

Prijsindicatie moderne dakkapellen

Prijzen zijn vanaf en inclusief 21% btw
Type dakkapel
Afmetingen (breedte)
Vanaf prijs
Type A
1 meter
€ 7060,-
Type B
2 meter
€ 7290,-
Type C
3 meter
€ 8200,-
Type D
4 meter
€ 8780,-
Type E
5 meter
€ 9330,-

waarom voor ons kiezen

Voordelen bij Benelux Dakkapellen

15 jaar garantie

15 jaar garantie op de constructie.

Maatwerk

Altijd 100% gemaakt voor uw situatie.

Snel geplaatst

Onze dakkapellen worden in één dag geplaatst

6 weken

Zes weken levertijd op dit moment.

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard