benelux dakkapellen tilburg logo120
Rated 5 out of 5
19 mei 2021

Wij zochten een vrij brede en hoge dakkapel zodat wij een ruime slaapzolder konden realiseren. Samen met de professionaliteit van het personeel van Benelux Dakkapellen hebben we uiteindelijk een prachtige oplossing weten te krijgen. Ze zijn twee keer langsgeweest om alle wensen goed te bespreken en te realiseren. Nadat het dakkapel prefab was klaargemaakt konden wij het in Tilburg bekijken en hierna waren wij meteen verliefd en konden wij niet meer wachten. Uiteindelijk is het dakkapel geplaatst en zijn wij zeer goed te spreken over deze kanjers. Erg nauwkeurig en professioneel gewerkt!! Nogmaals bedankt voor onze dakkapel.

Necati Ergun
Rated 5 out of 5
17 mei 2021

Wat een fijn bedrijf! Zelf heb ik eerst contact met een andere partij gehad om een dakkapel te laten plaatsen, echter had ik hierin weinig vertrouwen. De heren van Benelux Dakkapellen wisten mijn vertrouwen tijdens hun bezoek snel te winnen; je merkt aan alles dat men weet waarover gesproken wordt.
Na alle details door te hebben gesproken, ben ik uitgenodigd op de zaak voor een kopje koffie en werd ik in de gelegenheid gesteld om een vergelijkbare dakkapel en een aantal materialen te bekijken en hierover te praten.
Wat ik erg waardeer, is dat het team van Benelux Dakkapellen met de klant meedenkt. Ze hebben oog voor detail en houden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Ook neemt men uitgebreid de tijd om resterende vragen te beantwoorden, zodat je met een prettig gevoel van je nieuwe dakkapel kunt genieten.
Een absolute aanrader!

Martijn Helmer
Rated 5 out of 5
12 april 2021

Fijn contact met dit bedrijf gehad. Kwamen in de gesprekken professioneel over en dat bleek in de praktijk ook te kloppen. Er worden geweldig mooie producten afgeleverd. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Raoef Recht
Rated 5 out of 5
10 april 2021

Wat een nette dakkapel heb ik! complimenten voor de meedenkende werknemers. alles zoals afgesproken, snelle reactie, netjes achtergelaten, prachtig resultaat. De dakkapel staat aan de voorzijde van mijn woning te pronken!

patrick vd muijsenberg
Rated 5 out of 5
26 maart 2021

Fijn bedrijf, fijn team. Erg fijn dat dit bedrijf de dakkapel zelf produceert. Kost gelijk ook minder geld dan iemand die het uitbesteed. Mooi bedrijf ook, erg netjes alles. Heb voordat ik mn dakkapel liet plaatsen even koffie gedronken daar, deze mensen denken met je mee. Leggen je alles uit. En je voelt dat je in de juiste handen bent. Resultaat mag er dan ook zijn is gewoon prachtig.

Frank Rijnen
Rated 5 out of 5
24 maart 2021

Professionaliteit, Responsiviteit

Lukas Kubny
Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Super tevreden ! Goed bedrijf, denkt mee en Aardige mannen! Goeie prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader 100%

Suzanne Van Gorp

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2021 Benelux Dakkapellen
Webdesign door SpijkerslagDashboard