benelux dakkapellen tilburg logo120
Rated 5 out of 5
9 maart 2023

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Benelux dakkapellen heeft ons zeer goed geholpen bij het vervangen van onze oude dakkapel. Vanaf het begin met advies voor keuze materiaal, maat, kleuren, raamindeling etc. tot het uiterst deskundig verwijderen van de oude dakkapel en het plaatsen van de nieuwe. Murat en Omar bedankt voor jullie prettige begeleiding tijdens het vervangen van de dakkapel. Door jullie duidelijke uitleg waren we goed op de hoogte over wat er allemaal ging gebeuren en zijn we gerust dat onze dakkapel door professionals is geplaatst, bedankt toppers!

Ook na het plaatsen is de service van Benelux dakkapel goed. Het rolluik wat niet goed leek te werken werd snel opgelost.

Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze dakkapel door Benelux dakkapellen te laten vervangen.

Fam. Vermeer, Kaatsheuvel

Familie Vermeer
Rated 5 out of 5
2 maart 2023

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Hele vriendelijke mannen die het dakkapel komen plaatsen. Alles netjes in overleg. Goede communicatie zowel via mail als telefonisch.

Wij zijn heel te vrede van A tot Z!

Ilona Jonkergouw
Rated 5 out of 5
10 februari 2023

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Mijn ouders hebben hier ook een mooi dakkapel gekocht! Op mijn kamer op zolder was snel een goede en mooie dakkapel nodig, Dus dachten mijn ouders hier een dakkapel te kopen. Hier heb/bben ik/wij nooit spijt van gehad!! Want dit was mijn eerste warme nacht! Ik voel geen koude lucht meer onder de ramen doorkomen!👍

Over het personeel: hele aardige mensen! Als je een vraag had gaven ze gelijk antwoord en alles wat ze hadden gesloopt werd gelijk netjes opgeruimd!

Dus als jullie een dakkapel nodig hebben? Is Benelux Dakkapellen Tilburg een echte aanrader!!😉

Robin Beeren
Rated 5 out of 5
25 januari 2023

Keurig onze dakkapel geplaatst. Afspraak is afspraak. Nette en vriendelijke medewerkers. Wij zitten er weer netjes bij! Bedankt

Fam. Beeren
Rated 5 out of 5
20 januari 2023

Wat een geweldig bedrijf, we zochten een dakkapel die van goede kwaliteit is en toch snel geleverd kon worden. Omdat de reviews wel erg positief waren zijn we eerst eens wezen kijken bij de werkplaats zelf. Super ontvangen en een mooie dakkapel gekocht! Top vakmensen, werken netjes en schoon. Een eventuele volgende dakkapel halen we hier weer!

Batenburg
Rated 5 out of 5
6 januari 2023

Top diensten geleverd, van begin tot het eind. Super snelle levering en de dakkapel was binnen een halve dag gezet. Jammer dat ze zelf niet de afwerking kunnen doen maar ze hebben ons doorverwezen naar een top bouwbedrijf.

Beau Chaitram
Rated 5 out of 5
29 december 2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Super! Van begin tot eind, we kregen meteen een goed gevoel na het inmeten bij ons thuis. Er werd goed mee gedacht over hoe we het beste resultaat konden behalen in onze woning. Na het geven van de opdracht werd zeer snel geschakeld en kon de dakkapel dan ook sneller geplaatst worden dan wij van te voren hadden verwacht. Op de dag van plaatsing waren Murat en Omar stipt op tijd en hebben extra hard gewerkt om het dak dicht te krijgen voor dat het zou gaan regenen. Al met al een zeer nette dakkapel geplaats. Murat ook bedankt voor het advies voor de binnen afwerking!

Rob Bax

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2023 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard