benelux dakkapellen tilburg logo120
Rated 5 out of 5
8 juli 2021

Verstand van zaken rond ons specifieke dak: 2 verschillende kapellen/dakhellingen. EÊn prefab, andere ter plekke gebouwd. Afspraken nagekomen, scherpe prijs en aardige mensen.
En volgens makelaar (hebben pand recent gekocht, was onderdeel verbouwing) hebben we de kosten van dakkapellen nu al 2-3 keer terugverdiend in meerwaarde.
Blij mee.

Aart
Rated 5 out of 5
5 juli 2021

De mannen van Benelux hebben twee dakkapellen bij ons geplaatst. Ik kon van af het begin zien dat ze veel ervaring hebben. Ze zijn betrouwbaar en aardig. Veel dank voor de prachtige resultaat.

Ghazwan Al Harbia
Rated 5 out of 5
17 juni 2021

1 week geleden is onze dakkapel geplaatst door de mannen van Benelux dakkapellen.
Ondanks het warme weer en opstakels hebben ze alles mooi afgewerkt en alles netjes achter gelaten.

Piet van Helvoirt
Rated 5 out of 5
5 juni 2021

Dankjewel voor onze mooie Dakkapel! Wij zijn er superblij mee. Goeie service, vriendelijke medewerkers, prachtige dakkapel. Raad dit bedrijf zeker aan!

Karel Claessen
Rated 5 out of 5
3 juni 2021

Onlangs een dakkapel laten plaatsen door Benelux Dakkapellen en wat mag het eindresultaat er wezen! Wat een woongenot zeg! De vakmannen denken graag met je mee, en gaan voor echte kwaliteit. Ze hebben de werkzaamheden met veel zorg uitgevoerd en laten alles netjes achter. Bovendien hebben de mannen echt plezier in hun werk: de sfeer was top, en wij genoten mee!

m meftah
Rated 5 out of 5
3 juni 2021

1,5 Maand geleden onze dakkapel laten plaatsen.
Alles liep perfect, van het eerste traject, het inmeten tot het plaatsen en de after sales.
Zeer tevreden over de communicatie en het uiteindelijke resultaat. Een echte aanrader als je voor een scherpe prijs een mooie dakkapel wenst.

PieterJoyce van de Veewey
Rated 5 out of 5
27 mei 2021

Ik kan het zeker aanbevelen .... Je ziet bij de eerste bijeenkomst dat ze ruime ervaring hebben in het vak en kunnen adviseren, en geloof me, dit is heel belangrijk. Vandaag heb ik een enorme ruimte onder het dak voor twee kinderkamers. Wat was afgesproken, werd nageleefd en er was geen verrassing, wat bedrijven vaak overkomt als het komt. Ik kan ze voor mij aanbevelen 👍👍👍👍

Lukas Kubny

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright Š 2021 Benelux Dakkapellen
Webdesign door SpijkerslagDashboard