benelux dakkapellen tilburg logo120
Rated 5,0 out of 5
29 december 2023

Fijne communicatie, gezellig team, denken goed mee en leveren goed werk af.

Abigael Koopmans
Rated 5,0 out of 5
28 december 2023

Echt een super bedrijf om je dakkapel te bestellen. Leveren een mooi kwalitatief product. Ferry was onze adviseur en directe hulplijn bij vragen. Hij was altijd bereikbaar en wist op alle vragen antwoord te geven, echt een proffesioneler adviseur. Alle afspraken worden nagekomen. Kortom, echt een aanrader!

Erik van der Heijden
Rated 5,0 out of 5
26 december 2023

Supergoede service. Vakmensen die echt met je meedenken (dat geldt voor de mensen op kantoor én voor de mensen die de dakkapel komen plaatsen) en bij wie meer mogelijk is dan bij andere aanbieders. De medewerkers die we hebben gezien zijn stuk voor stuk keiharde werkers. Aan alles was te zien dat ze weten wat ze doen. Alle rommel is afgevoerd, zelfs de trap is schoongeveegd. Wij zijn heel tevreden.

Arno Hendriks
Rated 5,0 out of 5
23 december 2023

Vandaag is er bij ons een kader dakkapel geplaatst. Wat kunnen deze mannen hard werken, zeg! Een geweldig team en heel goed op elkaar afgestemd. Ook een duidelijke uitleg gekregen van Murat toen alles klaar was. Een zeer mooi resultaat waar we heel blij mee zijn! Dank jullie wel!

Lotje Agterberg
Rated 5,0 out of 5
23 december 2023

In mei hebben de mannen van Benelux een dakkapel bij ons geplaatst! Hier zijn we nog steeds mega blij mee. Ook de service wanneer iets opgelost moet worden is super bij Benelux!

Ralph de Graaf
Rated 5,0 out of 5
12 december 2023

Een zeer professioneel bedrijf dat ook snel kan werken. Alles verliep naar wens. De heldere communicatie, het inmeten, de prachtige dakkapel, het installeren en het advies daarna over de afwerking. Ze zijn ook nog bereikbaar voor vragen en service achteraf. Ik kan dit bedrijf zeer aanraden.

Willem
Rated 5,0 out of 5
8 december 2023

goed professioneel werk en een heel aardig en vriendelijk team.

Houssem Tounsi

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard