benelux dakkapellen tilburg logo120
Rated 5,0 out of 5
12 april 2021

Fijn contact met dit bedrijf gehad. Kwamen in de gesprekken professioneel over en dat bleek in de praktijk ook te kloppen. Er worden geweldig mooie producten afgeleverd. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Raoef Recht
Rated 5,0 out of 5
10 april 2021

Wat een nette dakkapel heb ik! complimenten voor de meedenkende werknemers. alles zoals afgesproken, snelle reactie, netjes achtergelaten, prachtig resultaat. De dakkapel staat aan de voorzijde van mijn woning te pronken!

patrick vd muijsenberg
Rated 5,0 out of 5
26 maart 2021

Fijn bedrijf, fijn team. Erg fijn dat dit bedrijf de dakkapel zelf produceert. Kost gelijk ook minder geld dan iemand die het uitbesteed. Mooi bedrijf ook, erg netjes alles. Heb voordat ik mn dakkapel liet plaatsen even koffie gedronken daar, deze mensen denken met je mee. Leggen je alles uit. En je voelt dat je in de juiste handen bent. Resultaat mag er dan ook zijn is gewoon prachtig.

Frank Rijnen
Rated 5,0 out of 5
24 maart 2021

Professionaliteit, Responsiviteit

Lukas Kubny
Rated 5,0 out of 5
23 maart 2021

Super tevreden ! Goed bedrijf, denkt mee en Aardige mannen! Goeie prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader 100%

Suzanne Van Gorp
Rated 5,0 out of 5
22 februari 2021

Vandaag een dakkapel van 10 meter laten plaatsen. Ze kwamen met een vrachtwagen op de afgesproken tijdstip. Binnen 5 uur tijd stond de dakkapel erop. Prijs kwaliteit is echt top. We zouden het iedereen aanraden om hier een dakkapel te kopen

Peter van Dijk
Rated 5,0 out of 5
22 december 2020

Zeker een aanrader ben heel goed geholpen, de mannen kwamen ruim op tijd. Alles netjes afgemaakt. Na het werken het vuil netjes afgevoerd. Mooi dakkapelletje op mn dak nu. Dankjewel !

Jan van Waardenberg

Geef hier uw review

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard