benelux dakkapellen tilburg logo120
dakkapel-waspik

Waspik

Binnen een halve dag geplaatst!

In de zoektocht naar een geschikte oplossing voor een nieuwe dakkapel, komen veel bewoners uit Waspik uit bij de vraag naar een duurzame en onderhoudsarme optie. De nadruk ligt vaak op het verbeteren van de uitstraling van de woning, zonder in te leveren op kwaliteit of belast te worden met toekomstig onderhoud. Een effectieve oplossing die hieraan tegemoetkomt, is een dakkapel van kunststof Keralit. Dit materiaal biedt niet alleen esthetische flexibiliteit maar ook uitzonderlijke duurzaamheid. Kunststof Keralit is bekend om zijn weerbestendigheid en het behouden van kleur en vorm over een lange periode, waardoor het een ideale keuze is voor dakkapellen.

Plaats project: Waspik
Model dakkapel: Type E
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Kunststof keralit
Breedte: 500 cm
Hoogte: 145 cm
Prijsrange:  € 10500 - 12500
Isolatiewaarde: RC 6.5
Rolluiken: Ja, elektrische bediening
Kleur dakkapel: Antraciet grijs (RAL 7016)
Kleur boeiboord: Antraciet grijs (RAL 7016)
Kleur kozijn: Standaard wit (RAL 9016)
Kleur draaikiepramen: 

De kwaliteit en het vakmanschap van onze dakkapellen van kunststof Keralit zijn kenmerkend. Met aandacht voor detail en klanttevredenheid zorgen wij voor een naadloze installatie. Deze dakkapellen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk maar bieden ook voordelen zoals energie-efficiëntie, wat leidt tot lagere energiekosten en een verhoogd wooncomfort. Voordelen als minimale onderhoudsbehoeften, lange levensduur, en uitstekende isolatiewaarden maken onze dakkapellen tot een verstandige keuze voor huiseigenaren. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning op onze online calculator!

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard