benelux dakkapellen tilburg logo120
img 20240411 202106 719 661d3e869e1f6

Valkenswaard

Binnen één dag geplaatst!

Bij een recente bespreking met een klant uit Valkenswaard over hun wens voor een nieuwe dakkapel, kwam de focus te liggen op onze collectie dakkapellen vervaardigd uit HPL volkern. Deze keuze werd gedreven door de zoektocht naar een combinatie van esthetische finesse en lange termijn duurzaamheid. De klant was specifiek op zoek naar een materiaal dat bestand is tegen de variabele weersomstandigheden van Valkenswaard, met een sterke nadruk op onderhoudsgemak en levensduur. HPL volkern, bekend om zijn solide constructie en het vermogen om jarenlang zijn kleur en structuur te behouden, voldeed aan al deze criteria.

Plaats project: Valkenswaard
Model dakkapel: Type E
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Kunststof Volkern
Breedte: 710 cm
Hoogte: 175 cm
Prijsrange:  € 12500 - 15000
Isolatiewaarde: RC 6.5
Rolluiken: Ja, elektrische bediening
Kleur dakkapel: RAL 7039
Kleur boeiboord: RAL 7039
Kleur kozijn: RAL 7039
Kleur draaikiepramen: RAL 7039

Dakkapel project afbeeldingen

Afbeeldingen van project Valkenswaard

De door ons aangeboden HPL volkern dakkapellen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de architectonische diversiteit van Valkenswaard. Deze materialen zijn niet alleen uiterst weerbestendig, maar bieden ook een visuele aantrekkelijkheid die woningen verfraait en hun waarde verhoogt. De investering in een HPL volkern dakkapel betekent kiezen voor zorgeloosheid; het materiaal vereist nauwelijks onderhoud en staat garant voor een blijvende uitstraling. Voor onze klanten in Valkenswaard betekent dit een duurzame, stijlvolle oplossing die de esthetiek en functionaliteit van hun huis voor lange tijd verzekert. Wil jij ook een soortgelijke dakkapel? Bereken nu een prijs op onze prijscalculator!

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard