benelux dakkapellen tilburg logo120
tilburg-lovenstraat

Tilburg

Binnen een halve dag geplaatst!

Bij ons draait alles om de tevredenheid van onze klanten. Onze interactie begint met aandachtig luisteren naar uw wensen en behoeften. Onze recente samenwerking met een klant in Tilburg is daar een perfect voorbeeld van. Ze zochten naar een dakkapel die niet alleen onderhoudsarm was, maar ook de esthetiek van hun huis versterkte. Onze kunststof Keralit dakkapellen bleken de ideale keuze te zijn. Met een breed scala aan kleuren en ontwerpen, past onze dakkapel perfect bij elke woning, en biedt het een duurzame, weerbestendige oplossing die aan al hun verwachtingen voldeed.

Plaats project: Tilburg
Model dakkapel: Type E
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Kunststof Keralit
Breedte: 710 cm
Hoogte: 140 cm
Prijsrange:  € 15000 - 17500
Isolatiewaarde: RC 6
Rolluiken: Nee
Kleur dakkapel: Antraciet grijs (RAL 7016)
Kleur boeiboord: Antraciet grijs (RAL 7016)
Kleur kozijn: Standaard Creme (RAL 9001)
Kleur draaikiepramen: 

Onze kunststof Keralit dakkapellen zijn het resultaat van ongeëvenaard vakmanschap en bieden uitzonderlijke kwaliteit. Kunststof Keralit staat bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak. Het materiaal is niet alleen sterk en bestand tegen de elementen, maar behoudt ook zijn stijlvolle uitstraling zonder regelmatig schilderwerk. Dit betekent dat onze klanten in Tilburg niet alleen kunnen genieten van een prachtige en functionele dakkapel, maar ook van gemoedsrust, wetende dat ze weinig omkijken hebben naar het onderhoud.

Benieuwd hoeveel uw droomdakkapel kost? Ontdek meer  op onze prijs calculator. Investeer vandaag nog in een dakkapel die uw huis in Tilburg zal transformeren!

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard