benelux dakkapellen tilburg logo120
DAKKAPEL-LOON-OP-ZAND-1

Loon op Zand

Binnen één dag geplaatst!

(de mooiere is van ons 😉) Tijdens een recent adviesgesprek met een klant uit Loon op Zand over de keuze voor een nieuw dakkapelmodel, hebben we de voordelen van onze HPL volkern dakkapellen uitvoerig besproken. De klant zocht een oplossing die zowel esthetisch als functioneel aan hun verwachtingen voldeed. In dit kader viel de keuze op HPL volkern, een materiaal geprezen om zijn duurzaamheid en het minimale onderhoud dat het vereist. HPL volkern, met zijn robuuste kwaliteiten en weerstand tegen externe factoren zoals UV-straling en vocht, biedt een lange levensduur zonder dat de kleur vervaagt of het materiaal aangetast wordt.

Plaats project: Loon op Zand
Model dakkapel: Type E
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Volkern (HPL)
Breedte: 530cm
Hoogte: 175cm
Prijsrange:  € 10500 - 12500
Isolatiewaarde: RC 6.5
Rolluiken: Ja, elektrische bediening
Kleur dakkapel: RAL 7016
Kleur boeiboord: RAL 7016
Kleur kozijn: RAL 7016
Kleur draaikiepramen: RAL 7016

Onze reeks dakkapellen gemaakt van HPL volkern is specifiek ontworpen om aan een breed spectrum van klantwensen te voldoen. Deze modellen kenmerken zich door hun uitstekende afwerking en het vermogen om naadloos te integreren met verschillende daktypen, waardoor ze een esthetische en duurzame toevoeging aan elke woning zijn. Het gebruik van HPL volkern zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijke dakkapel, maar minimaliseert ook de noodzaak voor regelmatig onderhoud. Dit maakt onze dakkapellen een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een investering die zowel de waarde als het comfort van hun huis verhoogt. Wil jij ook zo'n mooie dakkapel? Bereken nu al een op onze prijscalculator!

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard