benelux dakkapellen tilburg logo120
dakkapel-haaren

Haaren

Binnen een halve dag geplaatst!

Bij het eerste contact met onze klant in Haaren was het duidelijk dat zij op zoek waren naar een dakkapel die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Zij wilden een toevoeging aan hun huis die zowel de waarde als de functionaliteit zou verhogen, zonder dat dit ten koste ging van de stijl van hun woning. Ons antwoord? Een dakkapel van volkernplaat HPL. Dit materiaal staat bekend om zijn robuustheid en het vermogen om weersinvloeden te weerstaan, waardoor het perfect aansluit bij de wensen van onze klant. Een dakkapel van volkernplaat HPL is niet alleen een prachtige aanvulling op elk huis, maar biedt ook een langetermijnoplossing die weinig onderhoud vereist.

Plaats project: Haaren
Model dakkapel: Type C
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Volkernplaat (HPL)
Breedte: 370 cm
Hoogte: 155 cm
Prijsrange:  € 9000 - 10500
Isolatiewaarde: RC 6.5
Rolluiken: Nee
Kleur dakkapel: Antraciet grijs (RAL 7016)
Kleur boeiboord: Antraciet grijs (RAL 7016)
Kleur kozijn: Antraciet grijs (RAL 7016)
Kleur draaikiepramen: 

Onze dakkapellen, gemaakt van het sterke HPL-materiaal, blinken uit in kwaliteit en zijn met veel zorg en vakmanschap gebouwd. Met een team van ervaren professionals die zich toeleggen op het leveren van uitzonderlijk werk, zorgen wij ervoor dat elke dakkapel met de grootste zorg en precisie wordt geïnstalleerd. Onze dakkapellen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de architectuur van uw huis, met een focus op duurzaamheid en esthetiek. De gebruikte volkernplaat HPL is van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een dakkapel die niet alleen mooi is, maar ook bestand tegen de tand des tijds. Ontdek meer over onze dakkapellen en hoe we uw huis kunnen transformeren. Bereken gemakkelijk uw kosten met onze online calculator. Ervaar zelf de voordelen van een dakkapel van Benelux Dakkapellen!

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard