benelux dakkapellen tilburg logo120
Dakkapel-rijsbergen-2

Rijsbergen

Binnen één dag geplaatst!

In een recent overleg met een klant uit Rijsbergen kwam de vraag naar voren welk materiaal het best geschikt zou zijn voor hun nieuwe dakkapel. Na een gesprek over de diverse mogelijkheden, kwam HPL volkern als uitgesproken favoriet naar voren en specifiek onze Kader modellen. De keuze voor dit materiaal was gebaseerd op de wens voor een duurzame, onderhoudsarme oplossing die esthetisch aansluit bij hun woning. HPL volkern, bekend om zijn robuustheid en lange levensduur, bleek perfect aan deze eisen te voldoen.

Plaats project: Rijsbergen
Model dakkapel: Type D
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Volkern (HPL)
Breedte: 500cm & 400cm
Hoogte: 165cm
Prijsrange:  € 10500 - 12500
Isolatiewaarde: RC 6.5
Rolluiken: Nee
Kleur dakkapel: RAL 7021
Kleur boeiboord: RAL 7021
Kleur kozijn: RAL 7021
Kleur draaikiepramen: RAL 7021

Dakkapel project afbeeldingen

Afbeeldingen van project Rijsbergen

HPL volkern is een ideaal materiaal voor dakkapellen vanwege zijn unieke eigenschappen. Het is buitengewoon duurzaam, bestand tegen zowel fysieke impact als extreme weersinvloeden, en behoudt jarenlang zijn kleur en structuur zonder significante slijtage. Een ander voordeel van HPL volkern is het minimale onderhoud dat het vereist. Vuil en aanslag hechten minder snel aan het oppervlak, waardoor het schoonmaken vereenvoudigd wordt en de dakkapel er langer als nieuw uitziet.

Onze ervaring met het werken met HPL volkern staat garant voor de levering van dakkapellen die niet alleen functioneel superieur zijn, maar ook esthetisch bijdragen aan de uitstraling van uw woning. De precisie waarmee onze vakmensen elk project benaderen, zorgt voor een naadloze integratie van de dakkapel met uw dak, met aandacht voor elk detail. Door te kiezen voor een dakkapel van HPL volkern, investeert u in een toekomstbestendige oplossing die de waarde en het aanzien van uw huis verhoogt.

Wil jij weten hoeveel jouw dakkapel gaat kosten? Bereken dat dan gelijk op onze prijscalculator!

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard