benelux dakkapellen tilburg logo120
dakkapel goirle prefab

Dakkapel Goirle

Wilt u ook een dakkapel in Goirle hebben? Neem contact met ons op voor een GRATIS consult en advies.

Wilt u ook een dakkapel in Goirle hebben? Een dakkapel Goirle als dakkapel is zo bij u geplaatst. Het is een geweldige manier om meer ruimte en licht in uw woonhuis te brengen. In tegenstelling tot een conventioneel raam steekt een dakkapel uit vanaf de daklijn, waardoor extra stahoogte wordt gecreëerd en architectonische waarde wordt toegevoegd. Dakkapellen zijn vooral populair in Goirle, waar ze kunnen helpen om de hoeveelheid natuurlijk licht in uw huis te verhogen. Dakkapellen zorgen niet alleen voor meer natuurlijk licht, maar kan ook de ventilatie en energie-efficiëntie verbeteren.Het plaatsen van een dakkapel is een perfecte keuze voor iedereen die meer natuurlijk licht en ruimte wilt. Of u nou een traditionele dakkapel wil hebben, of een prefab dakkapel, of een kunststof dakkapel? Wij kunnen goedkope en robuuste soorten dakkapellen leveren in Goirle. Daarnaast zijn we in staat om u te adviseren om een dakkapel vergunning aan te vragen voor de gemeente Goirle. Wilt u meer weten van een dakkapel in Goirle neem dan contact met ons op via live chat of contacformulier.

Plaats project: Goirle
Model dakkapel: Type C
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Type materiaal: Kunststof keralit
Breedte: 335cm
Hoogte: 110cm
Isolatiewaarde: RC 6.3
Rolluiken: Ja, elektrische bediening
Kleur dakkapel: RAL 7016
Kleur boeiboord: RAL 7016
Kleur kozijn: Ral 7016
Casco levering: Ja

Wilt u meer weten van een dakkapel in Goirle, bezoek dan onze locatie pagina met meer informatie over prefab dakkapellen in Goirle.

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Wij zijn heel erg tevreden over Benelux Dakkapellen! Vandaag is onze dakkapel van bijna 9 meter breed geplaatst. Vriendelijke, aardige vaklui met enorm veel kennis van zaken en zeer veel ervaring in het plaatsen en bouwen van dakkapellen. Een echte aanrader! Ze denken echt mee en hebben ook nog als extra service de dakgoot schoongemaakt.

Loes en Niels
Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Zeer tevreden over het hele proces! Vanaf ons bezoek aan Benelux dakkapellen met uitgebreid advies en blik in de werkplaats tot aan de snelle plaatsing door zeer vriendelijk en kundige vakmensen. Erg blij met het resultaat.

Mark Boonman
Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Zeer positieve ervaring met Benelux!

Echte vakmensen, professioneel, kwalitatief, betrouwbaar, komen op tijd, blijven langer als het nodig is, hard werkende toppers, klantgericht en vriendelijk.

De toppers hebben bij ons twee mooie dakkapellen geplaatst, vier kozijnen en onze gevel opnieuw bekleed. Grote klus met mooi resultaat. Zeer aan te raden, geen fratsen en je krijgt kwaliteit voor hetgeen waar je voor kiest en betaald.

Wij zullen zeker in de toekomst Benelux nogmaals benaderen voor andere klussen.

Bedankt Benelux en vooral Murat, Bilal, Omar en de rest van de mannen👍🏼

Fam Mando
Rated 5 out of 5
24 oktober 2022

Vakmensen,beleefd,aardig,snel en werken netjes.Dakkapel perfect geplaatst zodat maten binnen goed uitkomen om binnen netjes af te kunnen werken.De dakkapel zelf is ook heel mooi afgewerkt.Zoek niet verder als je een goed adres zoekt voor je dakkapel.Ook na plaatsing mail gehad dat mocht er iets niet in orde zijn dan gewoon even bellen,wel zo geruststellend.100% AANRADER!!

xuesong han
Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2022 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard