benelux dakkapellen tilburg logo120
dakkapel-Eindhoven

Eindhoven

Binnen een halve dag geplaatst!

Wanneer een klant uit Eindhoven ons benadert met de wens om hun woning te verrijken met een nieuwe dakkapel, staan wij klaar met een oplossing die zowel stijlvol als functioneel is. Onze dakkapellen van kunststof Keralit zijn speciaal ontworpen om aan de meest uiteenlopende wensen te voldoen. Duurzaamheid, onderhoudsgemak en een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk zijn enkele van de kernwaarden die wij bieden. Een recent project illustreerde perfect hoe een maatwerk dakkapel van kunststof Keralit de lichtinval en ruimtelijkheid van een zolderkamer aanzienlijk verbeterde, terwijl het tegelijkertijd de energie-efficiëntie van de woning verhoogde. De tevredenheid van de klant was ons grootste compliment.

Plaats project: Eindhoven
Model dakkapel: Type D
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Volkern (HPL)
Breedte: 440cm
Hoogte: 120cm
Prijsrange:  € 12500 - 15000
Isolatiewaarde: RC 6.0
Rolluiken: Nee
Kleur dakkapel: HOUT 3020 NT
Kleur boeiboord: HOUT 3020 NT
Kleur kozijn: DESSIN 49198
Kleur draaikiepramen: DESSIN 49198

Kunststof Keralit staat bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het een ideale keuze is voor het Nederlandse klimaat. Onze dakkapellen worden vervaardigd met aandacht voor detail en precisie, waarbij elk project uniek is en aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. De voordelen van kunststof Keralit omvatten niet alleen een lange levensduur en minimale onderhoud, maar ook een breed scala aan kleuren en afwerkingen die naadloos aansluiten bij elke woningstijl. Door te kiezen voor onze kwaliteitsdakkapellen, investeert u in de waarde en het comfort van uw huis. Wilt u meer weten van een dakkapel in Eindhoven, bezoek dan onze locatie pagina met meer informatie over prefab dakkapellen in Eindhoven.

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard