benelux dakkapellen tilburg logo120
dakkapel dongen grijs

Dakkapel Dongen

In één dag geplaatst

Een dakkapel is een fantastische keuze om meer ruimte en licht in uw woonhuis te brengen.

Plaats project: Dongen
Model dakkapel: Type C
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Type materiaal: kunststof rabat
Breedte: 285cm
Hoogte: 110cm
Isolatiewaarde: RC 6.3
Rolluiken: Ja, elektrische bediening
Kleur dakkapel: RAL 9010
Kleur boeiboord: RAL 7016
Kleur kozijn: RAL 9010
Casco levering: Ja

Een dakkapel loopt in tegenstelling tot een conventioneel raam door vanaf de daklijn en zorgt voor extra stahoogte, terwijl het ook mooi en uniek is.Dakkapellen zijn een prachtige oplossing om het beste uit uw woning te halen, en ze zijn vooral populair in Dongen.Een dakkapel is een geweldige manier om meer licht in uw huis te brengen en tegelijkertijd de ventilatie en energie-efficiëntie te helpen verbeteren.Het plaatsen van een dakkapel is een prachtige manier voor iedereen die meer natuurlijk licht en ruimte wilt. Wil je ook een dakkapel in Dongen hebben? Kijk naar onze pagina hierover: Dakkapel Dongen

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Wij zijn heel erg tevreden over Benelux Dakkapellen! Vandaag is onze dakkapel van bijna 9 meter breed geplaatst. Vriendelijke, aardige vaklui met enorm veel kennis van zaken en zeer veel ervaring in het plaatsen en bouwen van dakkapellen. Een echte aanrader! Ze denken echt mee en hebben ook nog als extra service de dakgoot schoongemaakt.

Loes en Niels
Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Zeer tevreden over het hele proces! Vanaf ons bezoek aan Benelux dakkapellen met uitgebreid advies en blik in de werkplaats tot aan de snelle plaatsing door zeer vriendelijk en kundige vakmensen. Erg blij met het resultaat.

Mark Boonman
Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Zeer positieve ervaring met Benelux!

Echte vakmensen, professioneel, kwalitatief, betrouwbaar, komen op tijd, blijven langer als het nodig is, hard werkende toppers, klantgericht en vriendelijk.

De toppers hebben bij ons twee mooie dakkapellen geplaatst, vier kozijnen en onze gevel opnieuw bekleed. Grote klus met mooi resultaat. Zeer aan te raden, geen fratsen en je krijgt kwaliteit voor hetgeen waar je voor kiest en betaald.

Wij zullen zeker in de toekomst Benelux nogmaals benaderen voor andere klussen.

Bedankt Benelux en vooral Murat, Bilal, Omar en de rest van de mannen👍🏼

Fam Mando
Rated 5 out of 5
24 oktober 2022

Vakmensen,beleefd,aardig,snel en werken netjes.Dakkapel perfect geplaatst zodat maten binnen goed uitkomen om binnen netjes af te kunnen werken.De dakkapel zelf is ook heel mooi afgewerkt.Zoek niet verder als je een goed adres zoekt voor je dakkapel.Ook na plaatsing mail gehad dat mocht er iets niet in orde zijn dan gewoon even bellen,wel zo geruststellend.100% AANRADER!!

xuesong han
Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2022 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard