benelux dakkapellen tilburg logo120
dakkapel alphen

Dakkapel Alphen

Wil je ook een dakkapel in Alphen hebben? Kijk naar onze pagina hierover: https://beneluxdakkapellen.nl/locatie/dakkapel-alphen/

De geweldige oplossing om meer ruimte en licht toe te voegen aan uw huis is door plaatsing van een dakkapel.

Plaats project: Alphen
Model dakkapel: Type B
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Type materiaal: volkern
Breedte: 282cm
Hoogte: 120cm
Isolatiewaarde: RC 3.5
Rolluiken: Ja, elektrische bediening
Kleur dakkapel: RAL 9016
Kleur boeiboord: RAL 9016
Kleur kozijn: RAL 9016
Casco levering: Ja

Een dakkapel is anders dan een traditioneel raam. Het gaat vanaf het dak omhoog en laat de kamer groter lijken. Dakkapellen zijn een geweldige keuze om uw huis ruimtelijker te maken en natuurlijk licht binnen te laten. Naast het vergroten van de hoeveelheid licht in uw woning, kan een dakkapel ook helpen om de ventilatie te verbeteren en de energie-effici├źntie te verhogen. Door het installeren van een dakkapel kunt u profiteren van alle voordelen van extra licht en ruimte zonder de integriteit van het dak van uw woning aan te tasten. Interesse? Bekijk deze pagina Dakkapel Alphen

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Wij zijn heel erg tevreden over Benelux Dakkapellen! Vandaag is onze dakkapel van bijna 9 meter breed geplaatst. Vriendelijke, aardige vaklui met enorm veel kennis van zaken en zeer veel ervaring in het plaatsen en bouwen van dakkapellen. Een echte aanrader! Ze denken echt mee en hebben ook nog als extra service de dakgoot schoongemaakt.

Loes en Niels
Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Zeer tevreden over het hele proces! Vanaf ons bezoek aan Benelux dakkapellen met uitgebreid advies en blik in de werkplaats tot aan de snelle plaatsing door zeer vriendelijk en kundige vakmensen. Erg blij met het resultaat.

Mark Boonman
Rated 5 out of 5
31 oktober 2022

Zeer positieve ervaring met Benelux!

Echte vakmensen, professioneel, kwalitatief, betrouwbaar, komen op tijd, blijven langer als het nodig is, hard werkende toppers, klantgericht en vriendelijk.

De toppers hebben bij ons twee mooie dakkapellen geplaatst, vier kozijnen en onze gevel opnieuw bekleed. Grote klus met mooi resultaat. Zeer aan te raden, geen fratsen en je krijgt kwaliteit voor hetgeen waar je voor kiest en betaald.

Wij zullen zeker in de toekomst Benelux nogmaals benaderen voor andere klussen.

Bedankt Benelux en vooral Murat, Bilal, Omar en de rest van de mannen­čĹŹ­čĆ╝

Fam Mando
Rated 5 out of 5
24 oktober 2022

Vakmensen,beleefd,aardig,snel en werken netjes.Dakkapel perfect geplaatst zodat maten binnen goed uitkomen om binnen netjes af te kunnen werken.De dakkapel zelf is ook heel mooi afgewerkt.Zoek niet verder als je een goed adres zoekt voor je dakkapel.Ook na plaatsing mail gehad dat mocht er iets niet in orde zijn dan gewoon even bellen,wel zo geruststellend.100% AANRADER!!

xuesong han
Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright ┬ę 2022 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard