benelux dakkapellen tilburg logo120
breda

Breda

Binnen één dag geplaatst!

Bij Benelux Dakkapellen zijn we verheugd om onze recent geplaatste dakkapellen in Breda te presenteren. Onze op maat gemaakte dakkapellen, twee aparte exemplaren naast elkaar, zijn perfect geïntegreerd in het bestaande dak. Ze bieden niet alleen aanzienlijk meer ruimte en natuurlijk licht in de woning, maar geven ook een esthetische upgrade aan het exterieur. Ons toegewijde team van ervaren vakmensen staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid. We hebben uitstekende service, begeleiding en ondersteuning geboden gedurende het hele proces, van ontwerp tot plaatsing en afwerking. Benelux Dakkapellen staat bekend om een zorgeloze ervaring en prachtige dakkapellen in Breda.

Plaats project: Breda
Model dakkapel: Type A
Soort dakkapel: Prefab dakkapel
Casco levering: Ja
Type materiaal: Volkern
Breedte: 150 cm
Hoogte: 154 cm
Prijsrange:  €
Isolatiewaarde: RC 3.5
Rolluiken: Nee
Kleur dakkapel: RAL 9016
Kleur boeiboord: RAL 9016
Kleur kozijn: RAL 9016
Kleur draaikiepramen: 

Wilt u meer weten van een dakkapel in Breda, bezoek dan onze locatie pagina met meer informatie over prefab dakkapellen in Breda

Nieuwsgierig naar de prijs voor een dakkapel?

Bereken zelf een prijs

reviews

Wat zeggen onze klanten

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Prachtige kapel laten zetten in Breda. Ben enorm tevreden en kan deze club dan ook echt aanraden. Advies en plaatsing waren perfect! Ben erg blij met het resultaat en de complete uitvoering. Echt een dikke meerwaarde voor mijn zolder. Team onder leiding van Murat bestaat uit vrolijke vakmannen die voor de klant staan. Zeer aan te raden!

Mike
Rated 5,0 out of 5
21 januari 2024

Enorm tevreden over onze dakkapel geplaatst door Benelux Dakkapellen. Fijne en duidelijke communicatie gedurende het gehele traject en snelle plaatsing door Murat en zijn team!

Ilse Broeders
Rated 5,0 out of 5
20 januari 2024

Mooi en snel werk. Ze hebben ook de vloer schoongemaakt na de installatie.

Qian He
Rated 5,0 out of 5
18 januari 2024

Mooi dakkapel geleverd en binnen een dag geplaatst. De vakmannen zijn professioneel, behulpzaam en zien meer dan alleen een dakkapel die ze plaatsen. Bij vraag om een oud dakkapel even te controleren doen zij dat ook met alle vriendelijkheid. Ter zeerste aan te raden!

Carlijn Schravendeel
Bekijk meer reviews van klanten 

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard