benelux dakkapellen tilburg logo120

Alles over de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen

Wat kost een dakkapel

Zoals iedereen die op zoek is naar een dakkapel specialist wel weet is het samenstellen van een dakkapel een enorme uitdaging. Er zijn tientallen verschillende opties waar u uit kunt kiezen, en elk van deze opties heeft een grote invloed op de uiteindelijke prijs van de dakkapel. Voorheen leidde dit tot veel verschillende gesprekken met uw dakkapel specialist en dit is natuurlijk een tijdrovend proces, en dit maakt het vrijwel onmogelijk om een globaal idee te krijgen van de prijs van een dakkapel. Maar deze dagen zijn nu voorbij door de komst van de zogenaamde dakkapel configurator van dakkapel specialist Benelux dakkapellen. Maar wat is de dakkapel configurator nou eigenlijk, en wat is het nu ervan? In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten, en nog veel meer, over de nieuwe dakkapel configurator!

Er is natuurlijk maar één logische plek om dit artikel te beginnen, en dat is de betekenis van de term dakkapel configurator. Het is een beetje een gekke term, en om de rest van dit artikel te begrijpen is het meer dan essentieel om een goed beeld te hebben van wat de dakkapel configurator nou precies inhoudt. Laten we daarom eens gaan kijken naar wat de dakkapel configurator nou eigenlijk is.

De dakkapel configurator is een nieuwe tool van dakkapel specialist Benelux dakkapellen. Zoals de naam al doet denken is het een hulpmiddel om een dakkapel samen te stellen, zonder dat dit eindeloze gesprekken en wachttijden vereist. De dakkapel configurator is werkelijk een revolutie als het gaat om het samenstellen van een dakkapel. Binnen een paar klikken heeft u een prijsopgave van uw gewenste dakkapel en u kunt deze samenstelling ook meteen opsturen naar de dakkapel specialist om zo verder te werken.
De dakkapel configurator van Benelux dakkapellen is in het leven geroepen om de vaak complexe zaken rondom dakkapellen overzichtelijk en aantrekkelijk te maken. Alle opties staan duidelijk uitgelegd in de configurator zodat hij gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen, en dit is dan ook precies het doel van de configurator. Mocht u toch nog vragen hebben over enkele opties op de configurator is hulp van Benelux dakkapellen nooit ver weg. Doormiddel van de dakkapel configurator kunt u snel en anoniem een globale prijs bepalen van uw gewenste dakkapel, zonder dat u daarvoor meteen aan een specifieke specialist vast zit.

alles over de dakkapel configurator van benelux dakkapellen

Waarom een dakkapel configurator?

Nu we weten wat de dakkapel configurator precies is wordt het tijd om aan de interessante inhoud van dit artikel te beginnen. Een veelvoorkomende vraag als het gaat om de dakkapel configurator is, wat is nou eigenlijk het nut van deze nieuwe tool? Mensen staan van nature niet snel open voor verandering, en daarom zijn wij hier om daar verandering in te brengen. De eerste stap naar het omarmen van een nieuw hulpmiddel is het nut ervan inzien. Laten we daarom gaan kijken naar het nut van de dakkapel configurator.

Het voornaamste doel van de dakkapel configurator is natuurlijk eenvoud. Mensen houden van eenvoud, en in de moderne tijd wordt alles steeds eenvoudiger gemaakt. Dit heeft als gevolg dat mensen vaak dingen die ze te ingewikkeld vinden simpelweg niet meer doen, omdat er toch eenvoudigere alternatieven aanwezig zijn. De wereld van dakkapellen liep, voor de komst van de dakkapel configurator, nog achter op deze ontwikkelingen. Het was niet eenvoudig om een prijsopgave te ontvangen, of om een dakkapel samen te stellen. Maar de dakkapel configurator heeft hier verandering in gebracht, het is nu een kwestie van enkele klikken om een prijsopgave te ontvangen, en met één extra klik wordt jouw samenstelling ook meteen ingediend bij een dakkapel specialist.
Verder is het nuttig om een prijsopgave te kunnen ontvangen op een anonieme manier. Voorheen was het alleen mogelijk om een prijs te krijgen van een dakkapel specialist, waardoor u in feite al vastzat aan deze specialist terwijl u de andere opties nog aan het verkennen was. Met de dakkapel configurator is dit verleden tijd, u kunt de configurator doorlopen en een prijsopgave ontvangen zonder dat iemand anders dit weet behalve u natuurlijk. Zo krijgt u een veel beter idee van de kosten van uw ideeën.
Tenslotte geeft een toegankelijk hulpmiddel als de dakkapel configurator ook een veel beter beeld van de verschillende mogelijkheden op het gebied van dakkapellen. Er zijn namelijk heel veel opties, van materiaal tot afmetingen en nog heel veel meer. De dakkapel configurator zet al deze opties op een overzichtelijke en duidelijke manier op een rijtje zodat iedereen hier kennis van kan nemen.

Waarom een dakkapel configurator?

Zoals we hebben gezien zijn er meer dan genoeg redenen om gebruik te maken van de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen. Maar we moeten natuurlijk wel objectief blijven, en we kennen allemaal de uitspraak ieder voordeel heeft z’n nadeel en dat geldt natuurlijk ook voor iets als de dakkapel configurator. Laten we daarom eens kijken naar de nadelen van de dakkapel configurator, en belangrijker nog, wat u tegen deze nadelen kan doen!

Het eerste potentiële nadeel van de dakkapel configurator is het feit dat het relatief onpersoonlijk is, zeker als u het vergelijkt met een persoonlijk gesprek met de dakkapel specialist. Het invullen van een online formulier geeft immers niet dezelfde feedback als een echte dakkapel specialist. Maar dat is ook niet het doel van de dakkapel configurator. De configurator is er om een prijsopgave te bieden, maar zodra u uw samenstelling indient bij Benelux dakkapellen, of bij een andere specialist, wordt u alsnog uitgenodigd voor een gesprek over al uw keuzes. De dakkapel configurator is dus geen vervanging voor het persoonlijke aspect van een dakkapel samenstelling, het is eerder een tussenstap tussen het zelf uitzoeken en een persoonlijk gesprek.

Een ander mogelijk nadeel van de dakkapel configurator is het feit dat de prijsopgave niet altijd 100% overeen zal komen met de daadwerkelijke kosten van de dakkapel. Dit komt door onvoorziene omstandigheden zoals houtrot of andere technische mankementen, of doordat u bepaalde dingen, zoals bijvoorbeeld de hoek van uw dak, verkeerd in de configurator hebt ingevuld. Dit is dan ook de reden dat er nog een persoonlijk gesprek volgt na het invullen van de configurator. De dakkapel configurator is bedoeld voor een globale prijsopgave, niet een exacte offerte. In de meeste gevallen ligt de daadwerkelijke prijs wel zeer dicht bij de configurator prijs.

Hoe werkt de dakkapel configurator?

We weten inmiddels al een stuk meer over de dakkapel configurator en haar nut, maar we hebben het eigenlijk nog helemaal niet gehad over de werking van deze configurator. We hebben meerdere keren opgebracht hoe makkelijk de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen wel niet is, maar is dit wel echt zo? Om achter het antwoord op deze vraag te komen gaan we kijken hoe de dakkapel configurator precies werkt!

De basis van de configurator is erg simpel, er is een formulier met opties die door de klant ingevuld wordt. Op basis van de ingevulde data rolt er een prijs uit en dit is dan de prijsopgave. Als de klant hier tevreden mee is bestaat de optie om deze prijsopgave met één klik door te sturen naar de dakkapel specialist om verder te gaan in het proces. Dit is de basis, maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer achter de schermen.

De configurator is opgebouwd met de belangrijkste opties als het gaat om het aanleggen van een dakkapel. Deze opties hebben allemaal een prijs en deze prijzen worden bij elkaar opgeteld om zo tot de uiteindelijke prijsopgave te komen. Het invullen van de dakkapel configurator kan in enkele minuten gedaan worden door iedereen, en de ingewikkelde opties staan duidelijk toegelicht om mogelijke verwarring zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht u ervoor kiezen om de prijsopgave in te dienen bij de Benelux dakkapellen specialist wordt u binnen enkele dagen benaderd voor een gesprek over de door u gekozen opties om zo het proces van een dakkapel bouwen voort te zetten.

Volledige toelichting van de dakkapel configurator

Hoewel de dakkapel configurator is ontwikkeld met eenvoud als voornaamste doel kan het nooit kwaad om dingen goed toe te lichten. Alle opties staan kort uitgelegd in de configurator zelf, maar de opties rondom dakkapellen zijn ingewikkeld en een enkele zin is soms simpelweg niet genoeg om het hele verhaal uit te leggen. Daarom gaan wij nu de belangrijkste en ingewikkeldste onderdelen van de dakkapel configurator nog eens extra toelichten zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Type dakkapel

Laten we beginnen met de eerste optie die ons wordt aangeboden op de dakkapel configurator, namelijk het type dakkapel. We krijgen hier 5 opties om uit te kiezen vergezeld met duidelijke plaatjes om een beter beeld te geven. Het type dakkapel gaat voornamelijk om de afmetingen en het globale uiterlijk van de dakkapel, let daarom goed op de afmetingen die bij de opties staan en zorg dat deze overeenkomen met de beoogde afmetingen. Verder is dit ook een goed moment om te bepalen hoeveel kozijnen u in uw dakkapel wilt, want ook dat wordt grotendeels bepaald door het type dakkapel dat u kiest. Het type dakkapel is de eerste keuze die u maakt, en dat is meteen een grote op het gebied van uiterlijk en prijs, dus neem uw tijd en denk goed na over deze keuze. De plaatjes spreken voor zichzelf, denk goed na en let vooral sterk op de afmetingen van de dakkapel.

Traditioneel of prefab?

Vervolgens is één van de volgende grote keuzes die ons wordt voorgeschoteld die over een traditioneel gebouwde dakkapel. In de dakkapel configurator staat de vraag als volgt geformuleerd, wilt u een traditioneel gebouwde dakkapel? Maar wat wordt hier nou eigenlijk mee bedoeld, en wat is de beste optie? Er zijn in dit geval twee keuzes, een traditioneel gebouwde dakkapel of een prefab dakkapel. Een prefab dakkapel is van tevoren gemaakt en wordt enkel op uw huis aangebracht als een soort bouwpakket. Een traditioneel gebouwde dakkapel is een dakkapel die, zoals de naam al doet denken, op de ouderwetse manier aan uw woning wordt gebouwd. Wat u kiest is natuurlijk aan u, maar er zijn wel enkele verschillen tussen de twee. Zo is een prefab aanzienlijk sneller gebouwd en het bouwproces geeft aanzienlijk minder rotzooi en herrie. Als het gaat om kwaliteit is er tegenwoordig weinig verschil tussen de twee, de traditioneel gebouwde dakkapel zal waarschijnlijk langer mee gaan.

Dakhelling

Zodra u verder door de configurator heen gaat komt u op een gegeven moment een vraag over uw dakhelling tegen. Deze vraag spreekt in principe voor zichzelf, maar voor veel mensen is dit geen parate kennis. De helling van uw dak maakt natuurlijk uit voor het aanleggen van een dakkapel, een groot deel van de moeilijkheid van een dakkapel aanleggen zit hem in de dakhelling. U kunt uw dakhelling zelf opmeten of vinden in de bouwtekeningen van uw woning. De meeste daken hebben een helling van ongeveer 45 graden. In principe kan op vrijwel elke dakhelling een dakkapel gebouwd worden, maar bij een helling van minder dan 36 graden moet u eerst contact opnemen met de dakkapel specialist voordat u een accurate prijsopgave krijgt.

Materiaalkeuze

Verderop in de dakkapel configurator wordt u gevraagd naar de materiaalkeuze van uw dakkapel. Dit is een belangrijke keuze voor zowel de prijs als de kwaliteit van uw dakkapel. Er zijn in dit geval vier opties, standaard, kunststof rabatdelen, kunststof rabatdelen inclusief boeideel en houten rabatdelen. In principe voldoet standaard in de meeste gevallen perfect. Mocht u op zoek zijn naar een dakkapel die langer meegaat dan kunt u kiezen voor optie 2 en 3 respectievelijk. Als u een mooi uiterlijk op het oog heeft dan kunt u kiezen voor houten rabatdelen.

RC-waarde

De dakkapel configurator vraagt of u wilt upgraden van RC-waarde 3.5 naar 6.3, een upgrade klinkt natuurlijk altijd goed maar wat is de RC waarde nou eigenlijk precies? RC staat voor resistance construction en deze waarde heeft te maken met de isolatie score van uw dakkapel, hoe hoger de RC-waarde hoe beter de isolatie.

Extra opties

Dit waren de belangrijkste punten die de dakkapel configurator aan u vraagt. Verder zijn er nog een aantal vragen te vinden over extra opties zoals bijvoorbeeld kleuren of elektrische rolluiken. Dit is natuurlijk volledig uw keuze, let wel goed op de prijs en of deze extra opties binnen uw budget passen.

Wat gebeurt er als u de configuratie indient?

We weten inmiddels een heleboel over de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen en haar werking. We weten nu hoe we de configurator in moeten vullen, maar over één specifieke functie van de dakkapel configurator hebben we het nog niet gehad. Ik heb het natuurlijk over de knop onder aan de configurator waarop staat aanvragen. Wat doet deze knop nou eigenlijk en wat gebeurt er als u erop drukt? Laten we daar eens naar kijken.

We hebben al eerder verteld dat u de mogelijkheid heeft om na het invullen van de dakkapel configurator uw prijsopgave meteen in te dienen bij de dakkapel specialist Benelux dakkapellen. Dit is dan ook precies de functie van deze knop onderaan de configurator. Als u niet op deze knop drukt krijgt u een volledig anonieme prijsopgave van uw gewenste dakkapel, mocht u daar tevreden mee zijn dan kunt u op deze knop drukken om het bouwproces te starten. Als u op deze knop drukt wordt uw gehele configuratie en prijsopgave opgestuurd naar het professionele team van Benelux dakkapellen. Vervolgens wordt er naar uw configuratie gekeken en wordt er contact met u opgenomen om nog eens verder te praten over de dakkapel en al uw wensen. Na deze gesprekken rolt er een definitieve prijsopgave uit, deze prijsopgave kan licht variëren van het resultaat dat de configurator heeft gegeven. Als u akkoord gaat met deze prijs wordt er vervolgens een afspraak gemaakt om uw droom dakkapel te bouwen. Zo simpel is het om van de dakkapel configurator naar een volledig gebouwde dakkapel gegaan in een paar simpele stappen. Dat is de kracht van de dakkapel configurator.

Dakkapel Subsidie

De dakkapel configurator is er natuurlijk voor gemaakt om snel en makkelijk een prijsopgave te krijgen voor uw gewenste dakkapel. Maar als u de dakkapel configurator invult zult u erachter komen dat dakkapellen best duur kunnen zijn, zeker als u extra opties erbij kiest zoals bijvoorbeeld elektrische rolluiken. Maar wat nou als wij u vertelden dat u subsidie van de overheid kunt krijgen voor uw dakkapel? Dan wordt het laten bouwen van een dakkapel ineens een stuk aantrekkelijker, maar wanneer komt u in aanmerking voor een dergelijke subsidie en waarom krijgt u deze subsidie eigenlijk? Laten we daar eens naar kijken.

Laten we beginnen bij het begin, want wat is een subsidie eigenlijk? Een subsidie is een geldbedrag dat u van de overheid krijgt voor een bepaald doel, in dit geval dus het aanleggen van een dakkapel. Maar waarom zou u geld van de overheid krijgen om een dakkapel aan te leggen?

Het antwoord op deze vraag heeft alles te maken met energie en duurzaamheid. De overheid is een enorme voorstander van energie en duurzaamheid omdat een duurzamer huis helpt tegen de klimaatcrisis.  En hoewel het misschien als een verrassing komt voor sommigen kan het aanleggen van een dakkapel een positieve invloed hebben op de duurzaamheid van een woning. Soms kan een goed geïsoleerde dakkapel een huis duurzamer maken, en als dit het geval is dan heeft u misschien wel recht op een vergoeding van de overheid.
Dit klinkt natuurlijk enorm aantrekkelijk, maar niet iedereen heeft recht op een subsidie voor het aanleggen van een dakkapel. Maar hoe weet u nou of u in aanmerking komt voor deze subsidie? In principe heeft u alleen recht op een subsidie als de toevoeging van een dakkapel uw woning duurzamer maakt dan voorheen. Hier kunt u zelf voor zorgen door bijvoorbeeld in de configurator te kiezen voor een hogere RC-waarde, of door te kiezen voor dubbel glas. Ook het kiezen van kunststof als materiaal in de dakkapel configurator kan uw woning duurzamer maken en daarmee een subsidie beschikbaar stellen. Subsidies kunnen oplopen tot wel 20% van de totale prijs, en dit kan natuurlijk een hoop schelen op de totale prijs. Daarom is het sterk aan te raden om van tevoren goed onderzoek te doen naar de mogelijkheden, want misschien kunt u wel geld besparen!

Benelux dakkapellen

We hebben het nu al uitgebreid gehad over alles rondom de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen, maar we hebben eigenlijk nog helemaal niet gekeken naar het bedrijf dat achter de dakkapel configurator zit. In dit deel van dit artikel besteden we aandacht aan het bedrijf Benelux dakkapellen, want zonder dit bedrijf konden wij nooit genieten van dit geweldige hulpmiddel.

Benelux dakkapellen is een dakkapel specialist met een ervaren team vol met professionals. Het is een redelijk jong bedrijf, maar daardoor niet minder ervaren als het gaat om het aanleggen van dakkapellen. Benelux dakkapellen staat bekend als een erg goede en betrouwbare dakkapel specialist, zoals ook te zien is in de reviews over dit bedrijf. Ze leveren altijd een scherpe prijs en maatwerk. Niks is te gek voor Benelux dakkapellen, en daarom is dit de perfecte plek om uw droom dakkapel te laten bouwen. Het professionele team van Benelux dakkapellen gaat met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit is een schoolvoorbeeld van een goede dakkapel specialist. De dakkapel configurator is ontwikkeld door dit bedrijf om dakkapellen toegankelijker te maken voor iedereen. Een prijsopgave kan tegenwoordig binnen een paar klikken, en zo kan iedereen, dankzij Benelux dakkapellen, genieten van zijn of haar droom dakkapel. Benelux dakkapellen heeft de lat hoog gelegd als het gaat om dakkapel specialisten, maar de lat kan natuurlijk altijd hoger!

Conclusie

Al met al is de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen een nieuwe stap in de wereld van dakkapellen. Het maakt het ontwerpen van een dakkapel toegankelijk voor iedereen en het biedt iedereen een realistisch beeld van de prijs van een dakkapel. De dakkapel configurator stelt mensen in staat om binnen enkele klikken een droom dakkapel samen te stellen. Wij hopen dat dit artikel nuttig is geweest, bedankt voor het lezen.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Voordelen bij Benelux Dakkapellen

15 jaar garantie

15 jaar garantie op de constructie

Maatwerk

Altijd 100% gemaakt voor uw situatie.

Snel geplaatst

Prefab in één dag, traditioneel in twee dagen.

6 weken

Zes weken levertijd op dit moment.

reviews

Wat zeggen onze klanten

26 april 2024

Hele fijne ervaring, goed en mooi afgewerkt. Top!

Joy Hossain
25 april 2024

Erg vakkundige installatie en zeer aardige montage medewerkers. Dakkapel ziet er prachtig uit.

Cris Echaniz
24 april 2024

Supergoede en snelle service! En natuurlijk blij met de nieuwe dakkapel.

Pleun van Krieken
21 april 2024

Super mooie dakkapellen geplaatst zijn zeer tevreden over de dakkapellen en snelle plaatsing hiervan super service

Vriendelijk en vakkundige mensen leggen alles precies en duidelijk uit

Lia Van Luijt
Bekijk meer reviews van klanten 

VIND HIER ANTWOORD OP UW VRAGEN

FAQ - Meest gestelde vragen

Ontdek de veelzijdigheid van polyester dakkapellen

Zoek je een manier om je huis zowel ruimtelijker als lichter te maken? Een dakkapel kan dé oplossing zijn. En als je echt iets duurzaams en onderhoudsvriendelijks wilt, dan kom je al snel uit bij een polyester dakkapel. Maar wat maakt een dakkapel van polyester nu zo bijzonder? Laten we dat eens grondig verkennen.

Wat maakt polyester zo uniek?

Polyester, een sterk kunststof materiaal bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, vormt de ideale basis voor dakkapellen. Deze worden vaak in de fabriek als geheel vervaardigd en vervolgens op het dak geplaatst. Het grootste voordeel? Een polyester dakkapel heeft een levensduur van wel 30 tot 50 jaar. En omdat polyester bijna geen onderhoud nodig heeft, kun je de kwast en ladder rustig in de schuur laten staan.

Belangrijke voordelen op een rijtje:

 • Duurzaamheid: Bestand tegen alle weersomstandigheden, waardoor het materiaal niet snel zal slijten.
 • Onderhoudsvriendelijk: Schilderen of behandelen is niet nodig, een regelmatige schoonmaak houdt je dakkapel als nieuw.
 • Weerbestendig: Ongevoelig voor vocht en rot, perfect voor het Nederlandse klimaat.
 • Isolatie: Biedt een uitstekende isolatie, wat niet alleen zorgt voor een aangenaam binnenklimaat maar ook de energierekening kan verlagen.
 • Esthetisch veelzijdig: Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, past een polyester dakkapel bij elke woningstijl.

Waarom een polyester dakkapel dé keuze is voor jouw huis

Niet alleen de lange levensduur en de onderhoudsvriendelijke aspecten maken een polyester dakkapel aantrekkelijk. De snelle installatietijd - omdat ze prefab zijn - zorgt voor minimale overlast. Ook draagt de goede isolatie bij aan een energie-efficiënte woning, wat op lange termijn zeker in je voordeel werkt. Bovendien geeft de strakke, moderne uitstraling je woning direct een waardeverhoging. Kortom, een polyester dakkapel is een slimme investering in je toekomst.

Meer weten over polyester dakkapellen?

Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden en voordelen kun je altijd nadere informatie inwinnen of contact opnemen met een specialist.

In conclusie, een polyester dakkapel biedt niet alleen een praktische oplossing voor meer ruimte en licht in je huis, maar is ook een duurzame, onderhoudsvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke keuze. De lange levensduur, gecombineerd met de snelle installatie en energie-efficiëntie, maakt het een populaire keuze onder huiseigenaren.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een polyester dakkapel ongeveer?
De kosten variëren afhankelijk van de grootte en specificaties. Voor een nauwkeurige prijsindicatie is het raadzaam direct een offerte aan te vragen bij een specialist.
Kan ik een dakkapel laten plaatsen zonder vergunning?
Er zijn situaties waarin je voor een dakkapel geen vergunning nodig hebt. Echter, de regels veranderen regelmatig. Raadpleeg daarom altijd de meest recente informatie om verrassingen te voorkomen.
Is er veel overlast tijdens de installatie van een dakkapel?
Nee, omdat polyester dakkapellen vaak vooraf volledig worden vervaardigd, is de installatietijd én de overlast op locatie minimaal.

De indrukwekkende levensduur van polyester dakkapellen

Als je overweegt om je huis te verbeteren met een dakkapel, dan is de keuze voor het materiaal cruciaal. Polyester dakkapellen bieden een combinatie van duurzaamheid en gebruiksgemak die ze onderscheidt van andere materialen. Maar, vraag je je af, hoe lang kan ik van mijn polyester dakkapel genieten? Laten we dit eens grondig bekijken.

Wat bepaalt de levensduur van een dakkapel?

De gemiddelde levensduur van een polyester dakkapel ligt tussen de 30 en 50 jaar. Dit is aanzienlijk langer dan vele andere materialen, waardoor polyester een slimme investering is voor elke huiseigenaar. Maar wat zorgt ervoor dat polyester dakkapellen zo lang meegaan?

Materiaal en weerbestendigheid

Polyester is uitzonderlijk duurzaam en kan uitstekend tegen diverse weersomstandigheden. Of het nu gaat om regen, sneeuw, of felle zon, een polyester dakkapel houdt stand.

Onderhoudsgemak

Een ander groot voordeel van polyester is dat het weinig onderhoud vereist. Een regelmatige schoonmaakbeurt en snelle inspectie op schades volstaan om je dakkapel in topconditie te houden.

Kwaliteit van installatie

De levensduur wordt ook beïnvloed door hoe de dakkapel geïnstalleerd is. Kies daarom voor een ervaren aannemer. Voor tips over de installatie, bekijk deze gids.

Isolatie en afwerking

Goede isolatie en afwerking beschermen tegen vocht en temperatuurschommelingen, waardoor de levensduur nog verder toeneemt.

Waarom kiezen voor polyester?

Buiten de indrukwekkende levensduur zijn er nog meer voordelen gekoppeld aan polyester dakkapellen. Ze zijn onderhoudsarm en weerbestendig, wat ze ideaal maakt voor het Nederlandse klimaat. Bovendien is de duurzaamheid een kenmerk dat polyester onderscheidt; het blijft jarenlang in uitstekende conditie met minimale inspanning.

Een waardevolle investering voor je woning

Concluderend kunnen we stellen dat een polyester dakkapel een verstandige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een langdurige oplossing. De combinatie van duurzaamheid, onderhoudsgemak en weerbestendigheid maakt het een ongeëvenaarde optie voor je woning.

Voor meer informatie over de kosten en opties, bekijk deze prijsgids of neem contact op met een specialist voor persoonlijk advies.

FAQs na de conclusie

1. Hoeveel kost het onderhoud van een polyester dakkapel?
Dankzij het duurzame materiaal en de weerbestendigheid is het onderhoud minimaal. Schoonmaken met water en zeep is vaak genoeg.

2. Kan ik zelf een polyester dakkapel installeren?
Voor de beste resultaten en om de levensduur te garanderen, wordt professionele installatie sterk aangeraden. Meer over het belang van een professionele installatie vind je hier.

3. Zijn polyester dakkapellen geschikt voor elk type dak?
Over het algemeen wel, maar dit hangt af van de specifieke structuur en het gewicht dat je dak kan dragen. Raadpleeg een expert of bekijk deze FAQ voor meer informatie.

Ontdek de voordelen van een Benelux Polyester Dakkapel

Zit u te denken aan een uitbreiding van uw huis met een dakkapel? Laat mij u meenemen in de wereld van Benelux Dakkapellen, waar we de polyester dakkapel in de spotlight zetten. Deze dakkapellen zijn niet alleen een visuele aanwinst voor uw huis; ze bieden ook praktische voordelen die ze onderscheiden van hun tegenhangers.

Waarom kiezen voor polyester?

In tegenstelling tot de traditionele houten of kunststof dakkapellen zijn onze polyester dakkapellen vervaardigd uit 100% polyester, zonder de noodzaak van een houten basisconstructie. Dit unieke proces zorgt ervoor dat uw nieuwe dakkapel naadloos aansluit op uw woning, lekvrij en volledig onderhoudsvrij is.

Schoonheid in elk detail

Misschien denkt u bij polyester aan een gladde, kunstmatige uitstraling. Niets is minder waar. Door tijdens het gietproces een plankenstructuur toe te voegen, kan uw dakkapel een klassieke houtlook krijgen die nauwelijks van echt te onderscheiden is, zonder het bijbehorende onderhoud.

De heldere voordelen op een rij

 • Lange Duurzaamheid: Onze polyester dakkapellen komen met een garantie van maar liefst 15 jaar.
 • Onderhoudsgemak: Vergeet het jaarlijks schilderen of behandelen van uw dakkapel. Polyester is onderhoudsvrij.
 • Geïsoleerd Geluk: Dankzij de hoge isolatiewaarde levert een polyester dakkapel een comfortabele bijdrage aan uw huis.
 • Variatie in Stijl: Van buitenstructuur tot kozijnmateriaal, de keuze ligt volledig bij u.

Kwaliteitsgarantie van Benelux Dakkapellen

Onze missie is om u volledig te ontzorgen. Van adviesgesprek tot de uiteindelijke plaatsing van uw dakkapel, bij ons staat kwaliteit voorop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Een bezoek aan ons adviescentrum biedt u helderheid en inspiratie.

Wilt u meer weten over de technische specificaties? Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte dakkapel voor uw woning.

Conclusie

De keuze voor een dakkapel is een grote beslissing, maar met een polyester dakkapel van Benelux Dakkapellen kiest u voor zorgeloos genieten. De perfecte combinatie van praktische voordelen en esthetische flexibiliteit maakt het een slimme investering voor de toekomst van uw huis. Ontdek zelf het verschil en maak vandaag nog een afspraak.

FAQs

Hoe lang duurt de plaatsing van een polyester dakkapel?
De plaatsing van een polyester dakkapel kan verrassend snel geschieden, afhankelijk van de grootte en specificaties van uw project. Neem contact op voor een schatting op maat.

Kan ik de kleur van mijn dakkapel aanpassen?
Ja, er is een breed scala aan kleuropties beschikbaar voor zowel de buitenkant als de kozijnen van uw dakkapel. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zijn polyester dakkapellen duurder dan traditionele modellen?
Hoewel de initiële investering soms hoger kan liggen, bespaart u op lange termijn geld door het ontbreken van onderhoudskosten en de energiebesparende eigenschappen. Meer over de kosten.

De keuze tussen kunststof en polyester dakkapellen uitgelicht

Wanneer je voor de keuze staat om een dakkapel te plaatsen, kom je al snel uit op materialen zoals kunststof en polyester. Beide materialen staan bekend om hun duurzaamheid en onderhoudsgemak, maar verschillen desalniettemin op enkele belangrijke punten. In dit artikel duiken we dieper in wat deze materialen nu precies zijn en waarin ze van elkaar verschillen.

Kunststof: Een breed scala aan mogelijkheden

Kunststof is een verzamelnaam voor synthetische materialen gemaakt van polymeren, zoals PVC, polyethyleen, en polypropyleen. Deze veelzijdigheid maakt kunststoffen uiterst geschikt voor diverse bouwtoepassingen, waaronder dakkapellen.

Voordelen van kunststof

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Duurzaam
 • Veelzijdig inzetbaar

Polyester: Sterk en weerbestendig

In tegenstelling tot kunststof is polyester een specifiek type materiaal, vaak versterkt met glasvezel om glasvezelversterkt polyester (GRP) te vormen. Dit maakt het niet alleen sterk, maar ook bijzonder geschikt voor toepassingen die blootgesteld worden aan extremere weersomstandigheden, zoals dakkapellen.

Waarom kiezen voor polyester?

 • Uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid
 • Weerbestendig
 • Lange levensduur

Belangrijkste verschillen toegelicht

Als we kunststof en polyester naast elkaar leggen, valt op dat de belangrijkste verschillen zitten in samenstelling, toepassingen, en duurzaamheid.

Samenstelling en toepassingen

Waar kunststof een breed scala aan toepassingen kent, van kozijnen tot gevelbekleding, wordt polyester voornamelijk ingezet op plekken waar sterkte en weerstand tegen het weer cruciaal zijn, zoals bij dakkapellen.

Duurzaamheid en onderhoud

Kunststof is over het algemeen duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig, maar kan beïnvloed worden door UV-straling. Polyester daarentegen, blijft zijn kleur en sterkte beter behouden, zelfs onder strenge weersomstandigheden.

Kostenaspect

Initieel kan kunststof voordeliger lijken, maar de langere levensduur en hogere duurzaamheid van polyester kunnen op lange termijn een voordeligere optie zijn.

In de overweging tussen kunststof en polyester dakkapellen, is het belangrijk om na te denken over de specifieke eisen en verwachtingen die je van het materiaal hebt. Beide materialen hebben hun unieke eigenschappen en voordelen, en de keuze hangt sterk af van persoonlijke voorkeur en het beoogde gebruik.

Conclusie: Het maken van de juiste keuze

Kunststof en polyester bieden beide duurzame opties voor dakkapellen, echter met verschillen in samenstelling, duurzaamheid, onderhoud en kosten. Voor een op maat gemaakt advies is het raadzaam contact op te nemen met een specialist die je kan voorzien van de informatie nodig om de beste keuze voor jouw situatie te maken.

FAQs

Is polyester altijd beter dan kunststof voor een dakkapel?
Hoewel polyester sterkere en weerbestendige eigenschappen heeft, hangt de ‘beste’ keuze af van je specifieke situatie en voorkeuren.

Kan ik een dakkapel zonder vergunning plaatsen?
Dit hangt af van de locatie en grootte van de dakkapel. Informatie hierover vind je op de website van je gemeente of bij Benelux Dakkapellen.

Heeft de kleur van een dakkapel invloed op de onderhoudsbehoefte?
Hoewel de kleur op zichzelf niet veel uitmaakt voor het onderhoud, kan een lichtere kleur minder snel warmte absorberen, wat indirect effect kan hebben op de levensduur.

Een financieel voordeel bij het plaatsen van een dakkapel?

Velen van ons denken na over manieren om ons huis te verbeteren en tegelijkertijd na te gaan of deze investeringen fiscaal aftrekbaar zijn. Bij de beslissing over het plaatsen van een dakkapel, rijst de vraag: biedt dit fiscale voordelen?

Verduidelijking binnen de belastingregels

Direct gezegd; de kosten voor het plaatsen van een dakkapel zijn niet aftrekbaar. Maar, als je leent voor een dakkapel, komt het fiscaal iets anders te liggen. De rente van deze lening is wél aftrekbaar, tot zes maanden na het starten van de lening. Opmerkelijk is dat na deze periode, een deel van de lening als schuld meegeteld wordt in box 3 voor de belasting.

Waarom het belangrijk is om bonnetjes te bewaren

Het bewaren van facturen en bonnetjes gerelateerd aan je dakkapel kan zeer waardevol zijn. Deze documenten dienen als bewijsmateriaal bij de belastingaangifte en kunnen ook nuttig zijn bij de verkoop van het huis, als bewijs van de verbeteringen die zijn aangebracht.

Als je wilt weten hoe je een dakkapel op jouw huis kunt plaatsen of je wilt advies van een professional, kijk dan eens bij onze dakkapellen specialist of neem contact op via onze contactpagina.

Mogelijke voordelen buiten de belasting om

Hoewel de initiële kosten voor het plaatsen van een dakkapel dus niet aftrekbaar zijn, kan het op langere termijn wel degelijk financiële voordelen bieden. Een dakkapel kan de waarde van je huis verhogen en bijdragen aan een beter wooncomfort. Waar je ook woont, van Den Bosch tot Dordrecht, een dakkapel zorgt voor meer licht en ruimte.

Zie bijvoorbeeld ons project in Eindhoven voor het effect van een dakkapel op een woning. Ook in Tilburg en Waalwijk hebben wij mooie projecten gerealiseerd.

Kijk ook eens naar onze reviews van tevreden klanten of leer meer over onze kozijnen specialist voor aanvullende mogelijkheden voor jouw huis.

Conclusie

Samenvattend, de installatie van een dakkapel biedt geen directe fiscale aftrekpost, tenzij het gefinancierd wordt door middel van een lening. Het is belangrijk om goed documentatie bij te houden als je gebruik wilt maken van mogelijke belastingvoordelen. Vergeet niet, een dakkapel kan op andere manieren waarde toevoegen aan jouw woning en jouw leefomgeving verbeteren.

Veelgestelde Vragen

 • Kan ik de BTW van mijn dakkapel terugvorderen?
  Nee, de BTW van de installatie van een dakkapel is niet terug te vorderen.
 • Verhoogt een dakkapel de waarde van mijn woning?
  Ja, over het algemeen verhoogt een dakkapel de waarde van een woning door toevoeging van licht en ruimte.
 • Is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel?
  In veel gevallen is een vergunning nodig. Dit is afhankelijk van de gemeente en het bestemmingsplan. We raden aan om dit altijd te controleren.

Een polyester dakkapel: alles wat je moet weten

Een dakkapel is een prachtige manier om extra licht en ruimte in je huis te creëren. Onder de verschillende soorten dakkapellen, neemt de polyester dakkapel een bijzondere plaats in. Maar wist je dat er verschillende soorten dakkapellen zijn, waaronder de polyester dakkapel? Dit artikel belicht alles wat je moet weten over de polyester dakkapel, een van de soorten dakkapellen, en deelt enkele belangrijke feiten over de nadelen polyester dakkapel, die je wellicht zullen interesseren.

Wat is een polyester dakkapel?

Een polyester dakkapel, bekend om zijn aantrekkelijke polyester dakkapel prijzen en positieve polyester dakkapel ervaring, is een dakkapel gemaakt van polyester materiaal. Wat is polyester voor materiaal? Het is een zeer licht en sterk materiaal, waardoor het gemakkelijk te transporteren is en eenvoudig te plaatsen. Een ander voordeel is dat polyester dakkapellen economisch voordeliger zijn voor een fabrikant vergeleken met andere materialen.

De nadelen van polyester dakkapellen

Hoewel polyester dakkapellen veel voordelen hebben, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden. Allereerst kunnen polyester dakkapellen na enkele jaren gaan brokkelen. Dit kan vooral gebeuren als de dakkapel regelmatig wordt blootgesteld aan uv-straling. Daarnaast kan de kleur van de dakkapel veranderen na enkele jaren. Dit komt omdat polyester kan verkleuren door blootstelling aan zonlicht en andere weersomstandigheden. Tot slot kan een polyester dakkapel na verloop van tijd ook gaan kraken en piepen.

Andere soorten dakkapellen

Hoewel polyester dakkapellen een populaire keuze zijn, zijn er ook andere soorten dakkapellen waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld houten dakkapellen, kunststof dakkapellen en aluminium dakkapellen. Elke soort dakkapel heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om de verschillende opties te overwegen voordat je een keuze maakt. Het begrijpen van de belangrijkste soorten dakkapellen kan helpen bij het maken van een goed geïnformeerde beslissing.

Benelux Dakkapellen

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een dakkapel en wil je graag meer informatie? Bij Benelux Dakkapellen helpen we je graag verder. Lees bijvoorbeeld onze FAQ pagina's zoals:

Bij Benelux Dakkapellen hebben we jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen van verschillende soorten materialen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Conclusie

Een polyester dakkapel is een goede keuze als je op zoek bent naar een goedkope en lichte dakkapel. Echter, het is belangrijk om ook de nadelen van deze dakkapel te overwegen voordat je beslist welke dakkapel het beste bij jouw situatie past.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een polyester dakkapel en een houten dakkapel?

Een houten dakkapel is duurzamer dan een polyester dakkapel, maar vereist meer onderhoud.

Zijn polyester dakkapellen veilig?

Ja, polyester dakkapellen zijn minstens zo veilig als dakkapellen van andere materialen.

Wat is de levensduur van een polyester dakkapel?

De levensduur van een polyester dakkapel is ongeveer 5 jaar, maar kan verkort worden als de dakkapel regelmatig wordt blootgesteld aan uv-straling. Neem gerust contact op met Benelux Dakkapellen als je vragen hebt over dakkapellen of als je wilt weten welke optie het beste bij jouw situatie past.

Een dakkapel is een geweldige manier om extra ruimte en licht in uw huis te creëren, zonder dat u hoeft uit te breiden. Bij Benelux Dakkapellen bieden we een scala aan dakkapellen aan, waaronder de populaire dakkapel 5 meter breed. En het goede nieuws is dat deze prijs dakkapel 5 meter verkrijgbaar is vanaf slechts €7379, kosten dakkapel 5 meter inclusief montage.

Onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn speciaal ontworpen om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren door ons professionele team. Met een dakkapel 5 meter breed krijgt u niet alleen extra ruimte, maar ook extra licht in uw huis. Dit maakt uw huis niet alleen groter, maar ook lichter en aangenamer.

Onze ervaren team van professionals zorgt ervoor dat de installatie van uw dakkapel snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw nieuwe dakkapel volledig is geïnstalleerd en gereed voor gebruik. Onze dakkapellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de perfecte dakkapel kunt kiezen die aansluit bij uw huis en persoonlijke smaak.

Al met al bieden wij bij Benelux Dakkapellen een geweldige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare manier om extra ruimte en licht in huis te creëren. Onze 5 meter dakkapellen zijn dus zeer betaalbaar, inclusief montage. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte op te vragen. Wij helpen u graag verder via bijvoorbeeld live chat.

Lees hier meer over de kosten van een 5 meter dakkapel inclusief montage, ook bekend als wat kost een dakkapel van 5 meter of specifieker wat kost een kunststof dakkapel van 5 meter, of hoeveel ruimte een dakkapel geeft. Ontdek ook hoe u ruimte en energiebesparing kunt maximaliseren met dakkapellen, rolluiken en zonnepanelen en de mogelijkheden voor de binnenafwerking van uw dakkapel.

Is een vergunning echt nodig voor uw dakkapel?

Heb jij ook die ruimte op zolder waar je meer mee zou willen doen? Een dakkapel kan de perfecte oplossing zijn om van die donkere zolder een lichte, bruikbare ruimte te maken. Maar dan komt de vraag: heb je een vergunning nodig voor een dakkapel aan de zijkant van je huis? Laten we dit eens grondig bekijken.

De Regel van 50cm

Over het algemeen is het plaatsen van een dakkapel vergunningsvrij, mits deze niet te dicht bij de nok van het dak komt. Hier is de gouden regel: zorg ervoor dat de dakkapel altijd 50 cm afstand heeft van de nok. Is dit het geval, dan zit je in principe goed. Maar, zoals met alles, zijn er uitzonderingen en nuances waar je rekening mee moet houden.

Waar moet je nog meer op letten?

Naast de 50cm regel zijn er nog andere factoren die bepalen of je wel of geen vergunning nodig hebt voor je dakkapel. Deze factoren hebben te maken met de locatie, grootte, en de impact op de omgeving. Wonen in een beschermd stadsgezicht of een monumentaal pand? Dan zal het verkrijgen van een vergunning wat voeten in de aarde hebben.

Interesse in de mogelijkheden voor een dakkapel bij jou thuis? Bekijk dan de projecten op onze website voor inspiratie.

Wanneer is een vergunning echt nodig?

Soms kun je er niet omheen: een vergunning is vereist. Dit is vaak het geval in bijzondere situaties waarbij de dakkapel mogelijk het straatbeeld of het uitzicht van buren significant verandert. In zulke gevallen is het belangrijk om het contact op te nemen met je lokale gemeente voor advies.

Het vinden van de juiste dakkapellen specialist kan een groot verschil maken in het proces. Een specialist kan je vaak helpen met zowel het ontwerp dat voldoet aan de regels als het aanvragen van een vergunning.

Plan je dakkapel zorgvuldig

Het toevoegen van een dakkapel kan een geweldige manier zijn om meer licht en ruimte te creëren. Maar een goede voorbereiding is het halve werk. Informeer jezelf over de regels, kies een betrouwbare kozijnen specialist en overweeg de impact op je omgeving. Zo zorg je ervoor dat je nieuwe dakkapel aan al je verwachtingen voldoet.

Voor meer informatie over locaties waar wij dakkapellen plaatsen, bezoek onze pagina over Dakkapel Rotterdam of Dakkapel Tilburg.

Conclusie

Kortom, een vergunning voor een dakkapel aan de zijkant van je huis is niet altijd nodig. Houd rekening met de afstand tot de nok, de impact op de omgeving, en de locatie van je huis. Met de juiste voorbereiding en eventueel advies van een specialist kun je vele valkuilen vermijden en genieten van je nieuwe dakkapel.

Veelgestelde vragen

 • Hoe ver moet een dakkapel van de nok af staan om vergunningsvrij te zijn?
  De dakkapel moet minimaal 50 cm van de nok af staan om vergunningsvrij te kunnen zijn.
 • Waar kan ik terecht voor advies over het plaatsen van een dakkapel?
  Je kunt voor advies terecht bij een lokale dakkapellen specialist of de gemeente.
 • Is een vergunning vereist voor een dakkapel op een monumentaal pand?
  Ja, voor het plaatsen van een dakkapel op een monumentaal pand is vrijwel altijd een vergunning nodig.

Hoe plaats je zonder zorgen een dakkapel aan de achterzijde?

Ben je van plan je woonruimte uit te breiden en overweeg je een dakkapel aan de achterzijde van je huis te plaatsen? Goed nieuws! Onder bepaalde voorwaarden is dit vergunningsvrij mogelijk. Maar, wat zijn nu precies die voorwaarden? Laten we het samen eens onder de loep nemen.

De Speelregels voor een Vergunningsvrije Dakkapel

Een dakkapel kan je huis niet alleen meer licht en ruimte brengen, maar het verhoogt ook de waarde van je woning. Voordat je echter je droom in realiteit omzet, is het belangrijk om de regels kent rondom het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van je huis.

De kernregel is simpel: de dakkapel moet aan de achterzijde van je huis komen. Verder zijn er specifieke afmetingen waar je rekening mee moet houden. Zo mag de maximale hoogte van de dakkapel 175 cm zijn, en moet er een bepaalde afstand tot de dakrand bewaard worden.

Wanneer heb je wel een vergunning nodig?

Ondanks dat veel dakkapellen vergunningsvrij zijn, zijn er situaties wanneer je wellicht toch een vergunning moet aanvragen. Dit is meestal het geval bij monumentale panden of als je in een beschermd stads- of dorpsgezicht woont. Informeer altijd bij je gemeente om onaangename verrassingen te voorkomen.

Checklist voor het plaatsen van je dakkapel

Voordat je de stap zet, is het handig om een checklist bij de hand te hebben:

 • Controleer de lokale regelgeving en of je huis specifieke restricties heeft.
 • Meet de beschikbare ruimte en zorg dat je binnen de maximale afmetingen blijft.
 • Denk na over het materiaal en de uitstraling, zodat het bij je woning past.

En vergeet niet, een betrouwbare leverancier vinden is cruciaal voor het succes van je project. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste specialist? Kijk dan eens naar wat dakkapellen specialisten je kunnen bieden.

Slotoverwegingen

Het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van je huis kan een spannend maar lonend project zijn. Het is vergunningsvrij onder bepaalde voorwaarden, wat het proces vergemakkelijkt. Echter, een goede voorbereiding en het inwinnen van het juiste advies zijn onmisbaar voor een succesvolle realisatie van je project. Vergeet niet de diensten van een professional in te schakelen wanneer nodig. Ontdek meer over mogelijke projecten in jouw regio of bekijk de specialist in rolluiken voor extra inspiratie.

Conclusie

Een dakkapel aan de achterzijde van je woning kan dus in veel gevallen vergunningsvrij. Dit maakt het een toegankelijk project voor velen. Zolang je binnen de gestelde kaders blijft en goed voorbereid te werk gaat, staat niets je in de weg om je huis met succes uit te breiden.

FAQs

Kan ik ook aan de voorkant van mijn huis vergunningsvrij een dakkapel plaatsen?
Nee, aan de voorkant gelden andere regels en is meestal een vergunning vereist.

Wat gebeurt er als ik een dakkapel plaats zonder de benodigde vergunning?
Het risico bestaat dat je de dakkapel op last van de gemeente weer moet verwijderen of aanpassen.

Hoe lang duurt het plaatsen van een dakkapel?
Afhankelijk van de complexiteit, maar een eenvoudige dakkapel kan vaak binnen een dag geplaatst zijn.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

De kader dakkapel oftewel kadermodel dakkapel is een type dakkapel dat zich onderscheidt door zijn moderne en strakke uitstraling. Dit wordt bereikt door de zijwangen en het dak aan de voorzijde uit te laten steken, waardoor het kozijn verdiept in de ombouw ligt en een kader wordt gecreëerd. Om deze stijl te behouden, wordt deze dakkapel niet afgewerkt met een overstek aan de zijkanten, hoewel het wel mogelijk is om een rolluik te installeren. De prijs van een kader dakkapel is wel iets hoger dan die van de standaard. Neem contact met ons op om alles over kadermodel dakkapellen uitgelegd te krijgen.

Previous

Next

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2024 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard
calendar-fullrocketcheckmark-circlelayers