Benelux dakkapellen Tilburg

Alles over de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen

Wat kost een dakkapel

Zoals iedereen die op zoek is naar een dakkapel specialist wel weet is het samenstellen van een dakkapel een enorme uitdaging. Er zijn tientallen verschillende opties waar u uit kunt kiezen, en elk van deze opties heeft een grote invloed op de uiteindelijke prijs van de dakkapel. Voorheen leidde dit tot veel verschillende gesprekken met uw dakkapel specialist en dit is natuurlijk een tijdrovend proces, en dit maakt het vrijwel onmogelijk om een globaal idee te krijgen van de prijs van een dakkapel. Maar deze dagen zijn nu voorbij door de komst van de zogenaamde dakkapel configurator van dakkapel specialist Benelux dakkapellen. Maar wat is de dakkapel configurator nou eigenlijk, en wat is het nu ervan? In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten, en nog veel meer, over de nieuwe dakkapel configurator!

Er is natuurlijk maar één logische plek om dit artikel te beginnen, en dat is de betekenis van de term dakkapel configurator. Het is een beetje een gekke term, en om de rest van dit artikel te begrijpen is het meer dan essentieel om een goed beeld te hebben van wat de dakkapel configurator nou precies inhoudt. Laten we daarom eens gaan kijken naar wat de dakkapel configurator nou eigenlijk is.

De dakkapel configurator is een nieuwe tool van dakkapel specialist Benelux dakkapellen. Zoals de naam al doet denken is het een hulpmiddel om een dakkapel samen te stellen, zonder dat dit eindeloze gesprekken en wachttijden vereist. De dakkapel configurator is werkelijk een revolutie als het gaat om het samenstellen van een dakkapel. Binnen een paar klikken heeft u een prijsopgave van uw gewenste dakkapel en u kunt deze samenstelling ook meteen opsturen naar de dakkapel specialist om zo verder te werken.
De dakkapel configurator van Benelux dakkapellen is in het leven geroepen om de vaak complexe zaken rondom dakkapellen overzichtelijk en aantrekkelijk te maken. Alle opties staan duidelijk uitgelegd in de configurator zodat hij gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen, en dit is dan ook precies het doel van de configurator. Mocht u toch nog vragen hebben over enkele opties op de configurator is hulp van Benelux dakkapellen nooit ver weg. Doormiddel van de dakkapel configurator kunt u snel en anoniem een globale prijs bepalen van uw gewenste dakkapel, zonder dat u daarvoor meteen aan een specifieke specialist vast zit.

alles over de dakkapel configurator van benelux dakkapellen

Waarom een dakkapel configurator?

Nu we weten wat de dakkapel configurator precies is wordt het tijd om aan de interessante inhoud van dit artikel te beginnen. Een veelvoorkomende vraag als het gaat om de dakkapel configurator is, wat is nou eigenlijk het nut van deze nieuwe tool? Mensen staan van nature niet snel open voor verandering, en daarom zijn wij hier om daar verandering in te brengen. De eerste stap naar het omarmen van een nieuw hulpmiddel is het nut ervan inzien. Laten we daarom gaan kijken naar het nut van de dakkapel configurator.

Het voornaamste doel van de dakkapel configurator is natuurlijk eenvoud. Mensen houden van eenvoud, en in de moderne tijd wordt alles steeds eenvoudiger gemaakt. Dit heeft als gevolg dat mensen vaak dingen die ze te ingewikkeld vinden simpelweg niet meer doen, omdat er toch eenvoudigere alternatieven aanwezig zijn. De wereld van dakkapellen liep, voor de komst van de dakkapel configurator, nog achter op deze ontwikkelingen. Het was niet eenvoudig om een prijsopgave te ontvangen, of om een dakkapel samen te stellen. Maar de dakkapel configurator heeft hier verandering in gebracht, het is nu een kwestie van enkele klikken om een prijsopgave te ontvangen, en met één extra klik wordt jouw samenstelling ook meteen ingediend bij een dakkapel specialist.
Verder is het nuttig om een prijsopgave te kunnen ontvangen op een anonieme manier. Voorheen was het alleen mogelijk om een prijs te krijgen van een dakkapel specialist, waardoor u in feite al vastzat aan deze specialist terwijl u de andere opties nog aan het verkennen was. Met de dakkapel configurator is dit verleden tijd, u kunt de configurator doorlopen en een prijsopgave ontvangen zonder dat iemand anders dit weet behalve u natuurlijk. Zo krijgt u een veel beter idee van de kosten van uw ideeën.
Tenslotte geeft een toegankelijk hulpmiddel als de dakkapel configurator ook een veel beter beeld van de verschillende mogelijkheden op het gebied van dakkapellen. Er zijn namelijk heel veel opties, van materiaal tot afmetingen en nog heel veel meer. De dakkapel configurator zet al deze opties op een overzichtelijke en duidelijke manier op een rijtje zodat iedereen hier kennis van kan nemen.

Waarom een dakkapel configurator?

Zoals we hebben gezien zijn er meer dan genoeg redenen om gebruik te maken van de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen. Maar we moeten natuurlijk wel objectief blijven, en we kennen allemaal de uitspraak ieder voordeel heeft z’n nadeel en dat geldt natuurlijk ook voor iets als de dakkapel configurator. Laten we daarom eens kijken naar de nadelen van de dakkapel configurator, en belangrijker nog, wat u tegen deze nadelen kan doen!

Het eerste potentiële nadeel van de dakkapel configurator is het feit dat het relatief onpersoonlijk is, zeker als u het vergelijkt met een persoonlijk gesprek met de dakkapel specialist. Het invullen van een online formulier geeft immers niet dezelfde feedback als een echte dakkapel specialist. Maar dat is ook niet het doel van de dakkapel configurator. De configurator is er om een prijsopgave te bieden, maar zodra u uw samenstelling indient bij Benelux dakkapellen, of bij een andere specialist, wordt u alsnog uitgenodigd voor een gesprek over al uw keuzes. De dakkapel configurator is dus geen vervanging voor het persoonlijke aspect van een dakkapel samenstelling, het is eerder een tussenstap tussen het zelf uitzoeken en een persoonlijk gesprek.

Een ander mogelijk nadeel van de dakkapel configurator is het feit dat de prijsopgave niet altijd 100% overeen zal komen met de daadwerkelijke kosten van de dakkapel. Dit komt door onvoorziene omstandigheden zoals houtrot of andere technische mankementen, of doordat u bepaalde dingen, zoals bijvoorbeeld de hoek van uw dak, verkeerd in de configurator hebt ingevuld. Dit is dan ook de reden dat er nog een persoonlijk gesprek volgt na het invullen van de configurator. De dakkapel configurator is bedoeld voor een globale prijsopgave, niet een exacte offerte. In de meeste gevallen ligt de daadwerkelijke prijs wel zeer dicht bij de configurator prijs.

Hoe werkt de dakkapel configurator?

We weten inmiddels al een stuk meer over de dakkapel configurator en haar nut, maar we hebben het eigenlijk nog helemaal niet gehad over de werking van deze configurator. We hebben meerdere keren opgebracht hoe makkelijk de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen wel niet is, maar is dit wel echt zo? Om achter het antwoord op deze vraag te komen gaan we kijken hoe de dakkapel configurator precies werkt!

De basis van de configurator is erg simpel, er is een formulier met opties die door de klant ingevuld wordt. Op basis van de ingevulde data rolt er een prijs uit en dit is dan de prijsopgave. Als de klant hier tevreden mee is bestaat de optie om deze prijsopgave met één klik door te sturen naar de dakkapel specialist om verder te gaan in het proces. Dit is de basis, maar er gebeurt natuurlijk nog veel meer achter de schermen.

De configurator is opgebouwd met de belangrijkste opties als het gaat om het aanleggen van een dakkapel. Deze opties hebben allemaal een prijs en deze prijzen worden bij elkaar opgeteld om zo tot de uiteindelijke prijsopgave te komen. Het invullen van de dakkapel configurator kan in enkele minuten gedaan worden door iedereen, en de ingewikkelde opties staan duidelijk toegelicht om mogelijke verwarring zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht u ervoor kiezen om de prijsopgave in te dienen bij de Benelux dakkapellen specialist wordt u binnen enkele dagen benaderd voor een gesprek over de door u gekozen opties om zo het proces van een dakkapel bouwen voort te zetten.

Volledige toelichting van de dakkapel configurator

Hoewel de dakkapel configurator is ontwikkeld met eenvoud als voornaamste doel kan het nooit kwaad om dingen goed toe te lichten. Alle opties staan kort uitgelegd in de configurator zelf, maar de opties rondom dakkapellen zijn ingewikkeld en een enkele zin is soms simpelweg niet genoeg om het hele verhaal uit te leggen. Daarom gaan wij nu de belangrijkste en ingewikkeldste onderdelen van de dakkapel configurator nog eens extra toelichten zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Type dakkapel

Laten we beginnen met de eerste optie die ons wordt aangeboden op de dakkapel configurator, namelijk het type dakkapel. We krijgen hier 5 opties om uit te kiezen vergezeld met duidelijke plaatjes om een beter beeld te geven. Het type dakkapel gaat voornamelijk om de afmetingen en het globale uiterlijk van de dakkapel, let daarom goed op de afmetingen die bij de opties staan en zorg dat deze overeenkomen met de beoogde afmetingen. Verder is dit ook een goed moment om te bepalen hoeveel kozijnen u in uw dakkapel wilt, want ook dat wordt grotendeels bepaald door het type dakkapel dat u kiest. Het type dakkapel is de eerste keuze die u maakt, en dat is meteen een grote op het gebied van uiterlijk en prijs, dus neem uw tijd en denk goed na over deze keuze. De plaatjes spreken voor zichzelf, denk goed na en let vooral sterk op de afmetingen van de dakkapel.

Traditioneel of prefab?

Vervolgens is één van de volgende grote keuzes die ons wordt voorgeschoteld die over een traditioneel gebouwde dakkapel. In de dakkapel configurator staat de vraag als volgt geformuleerd, wilt u een traditioneel gebouwde dakkapel? Maar wat wordt hier nou eigenlijk mee bedoeld, en wat is de beste optie? Er zijn in dit geval twee keuzes, een traditioneel gebouwde dakkapel of een prefab dakkapel. Een prefab dakkapel is van tevoren gemaakt en wordt enkel op uw huis aangebracht als een soort bouwpakket. Een traditioneel gebouwde dakkapel is een dakkapel die, zoals de naam al doet denken, op de ouderwetse manier aan uw woning wordt gebouwd. Wat u kiest is natuurlijk aan u, maar er zijn wel enkele verschillen tussen de twee. Zo is een prefab aanzienlijk sneller gebouwd en het bouwproces geeft aanzienlijk minder rotzooi en herrie. Als het gaat om kwaliteit is er tegenwoordig weinig verschil tussen de twee, de traditioneel gebouwde dakkapel zal waarschijnlijk langer mee gaan.

Dakhelling

Zodra u verder door de configurator heen gaat komt u op een gegeven moment een vraag over uw dakhelling tegen. Deze vraag spreekt in principe voor zichzelf, maar voor veel mensen is dit geen parate kennis. De helling van uw dak maakt natuurlijk uit voor het aanleggen van een dakkapel, een groot deel van de moeilijkheid van een dakkapel aanleggen zit hem in de dakhelling. U kunt uw dakhelling zelf opmeten of vinden in de bouwtekeningen van uw woning. De meeste daken hebben een helling van ongeveer 45 graden. In principe kan op vrijwel elke dakhelling een dakkapel gebouwd worden, maar bij een helling van minder dan 36 graden moet u eerst contact opnemen met de dakkapel specialist voordat u een accurate prijsopgave krijgt.

Materiaalkeuze

Verderop in de dakkapel configurator wordt u gevraagd naar de materiaalkeuze van uw dakkapel. Dit is een belangrijke keuze voor zowel de prijs als de kwaliteit van uw dakkapel. Er zijn in dit geval vier opties, standaard, kunststof rabatdelen, kunststof rabatdelen inclusief boeideel en houten rabatdelen. In principe voldoet standaard in de meeste gevallen perfect. Mocht u op zoek zijn naar een dakkapel die langer meegaat dan kunt u kiezen voor optie 2 en 3 respectievelijk. Als u een mooi uiterlijk op het oog heeft dan kunt u kiezen voor houten rabatdelen.

RC-waarde

De dakkapel configurator vraagt of u wilt upgraden van RC-waarde 3.5 naar 6.3, een upgrade klinkt natuurlijk altijd goed maar wat is de RC waarde nou eigenlijk precies? RC staat voor resistance construction en deze waarde heeft te maken met de isolatie score van uw dakkapel, hoe hoger de RC-waarde hoe beter de isolatie.

Extra opties

Dit waren de belangrijkste punten die de dakkapel configurator aan u vraagt. Verder zijn er nog een aantal vragen te vinden over extra opties zoals bijvoorbeeld kleuren of elektrische rolluiken. Dit is natuurlijk volledig uw keuze, let wel goed op de prijs en of deze extra opties binnen uw budget passen.

Wat gebeurt er als u de configuratie indient?

We weten inmiddels een heleboel over de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen en haar werking. We weten nu hoe we de configurator in moeten vullen, maar over één specifieke functie van de dakkapel configurator hebben we het nog niet gehad. Ik heb het natuurlijk over de knop onder aan de configurator waarop staat aanvragen. Wat doet deze knop nou eigenlijk en wat gebeurt er als u erop drukt? Laten we daar eens naar kijken.

We hebben al eerder verteld dat u de mogelijkheid heeft om na het invullen van de dakkapel configurator uw prijsopgave meteen in te dienen bij de dakkapel specialist Benelux dakkapellen. Dit is dan ook precies de functie van deze knop onderaan de configurator. Als u niet op deze knop drukt krijgt u een volledig anonieme prijsopgave van uw gewenste dakkapel, mocht u daar tevreden mee zijn dan kunt u op deze knop drukken om het bouwproces te starten. Als u op deze knop drukt wordt uw gehele configuratie en prijsopgave opgestuurd naar het professionele team van Benelux dakkapellen. Vervolgens wordt er naar uw configuratie gekeken en wordt er contact met u opgenomen om nog eens verder te praten over de dakkapel en al uw wensen. Na deze gesprekken rolt er een definitieve prijsopgave uit, deze prijsopgave kan licht variëren van het resultaat dat de configurator heeft gegeven. Als u akkoord gaat met deze prijs wordt er vervolgens een afspraak gemaakt om uw droom dakkapel te bouwen. Zo simpel is het om van de dakkapel configurator naar een volledig gebouwde dakkapel gegaan in een paar simpele stappen. Dat is de kracht van de dakkapel configurator.

Dakkapel Subsidie

De dakkapel configurator is er natuurlijk voor gemaakt om snel en makkelijk een prijsopgave te krijgen voor uw gewenste dakkapel. Maar als u de dakkapel configurator invult zult u erachter komen dat dakkapellen best duur kunnen zijn, zeker als u extra opties erbij kiest zoals bijvoorbeeld elektrische rolluiken. Maar wat nou als wij u vertelden dat u subsidie van de overheid kunt krijgen voor uw dakkapel? Dan wordt het laten bouwen van een dakkapel ineens een stuk aantrekkelijker, maar wanneer komt u in aanmerking voor een dergelijke subsidie en waarom krijgt u deze subsidie eigenlijk? Laten we daar eens naar kijken.

Laten we beginnen bij het begin, want wat is een subsidie eigenlijk? Een subsidie is een geldbedrag dat u van de overheid krijgt voor een bepaald doel, in dit geval dus het aanleggen van een dakkapel. Maar waarom zou u geld van de overheid krijgen om een dakkapel aan te leggen?

Het antwoord op deze vraag heeft alles te maken met energie en duurzaamheid. De overheid is een enorme voorstander van energie en duurzaamheid omdat een duurzamer huis helpt tegen de klimaatcrisis.  En hoewel het misschien als een verrassing komt voor sommigen kan het aanleggen van een dakkapel een positieve invloed hebben op de duurzaamheid van een woning. Soms kan een goed geïsoleerde dakkapel een huis duurzamer maken, en als dit het geval is dan heeft u misschien wel recht op een vergoeding van de overheid.
Dit klinkt natuurlijk enorm aantrekkelijk, maar niet iedereen heeft recht op een subsidie voor het aanleggen van een dakkapel. Maar hoe weet u nou of u in aanmerking komt voor deze subsidie? In principe heeft u alleen recht op een subsidie als de toevoeging van een dakkapel uw woning duurzamer maakt dan voorheen. Hier kunt u zelf voor zorgen door bijvoorbeeld in de configurator te kiezen voor een hogere RC-waarde, of door te kiezen voor dubbel glas. Ook het kiezen van kunststof als materiaal in de dakkapel configurator kan uw woning duurzamer maken en daarmee een subsidie beschikbaar stellen. Subsidies kunnen oplopen tot wel 20% van de totale prijs, en dit kan natuurlijk een hoop schelen op de totale prijs. Daarom is het sterk aan te raden om van tevoren goed onderzoek te doen naar de mogelijkheden, want misschien kunt u wel geld besparen!

Benelux dakkapellen

We hebben het nu al uitgebreid gehad over alles rondom de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen, maar we hebben eigenlijk nog helemaal niet gekeken naar het bedrijf dat achter de dakkapel configurator zit. In dit deel van dit artikel besteden we aandacht aan het bedrijf Benelux dakkapellen, want zonder dit bedrijf konden wij nooit genieten van dit geweldige hulpmiddel.

Benelux dakkapellen is een dakkapel specialist met een ervaren team vol met professionals. Het is een redelijk jong bedrijf, maar daardoor niet minder ervaren als het gaat om het aanleggen van dakkapellen. Benelux dakkapellen staat bekend als een erg goede en betrouwbare dakkapel specialist, zoals ook te zien is in de reviews over dit bedrijf. Ze leveren altijd een scherpe prijs en maatwerk. Niks is te gek voor Benelux dakkapellen, en daarom is dit de perfecte plek om uw droom dakkapel te laten bouwen. Het professionele team van Benelux dakkapellen gaat met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit is een schoolvoorbeeld van een goede dakkapel specialist. De dakkapel configurator is ontwikkeld door dit bedrijf om dakkapellen toegankelijker te maken voor iedereen. Een prijsopgave kan tegenwoordig binnen een paar klikken, en zo kan iedereen, dankzij Benelux dakkapellen, genieten van zijn of haar droom dakkapel. Benelux dakkapellen heeft de lat hoog gelegd als het gaat om dakkapel specialisten, maar de lat kan natuurlijk altijd hoger!

Conclusie

Al met al is de dakkapel configurator van Benelux dakkapellen een nieuwe stap in de wereld van dakkapellen. Het maakt het ontwerpen van een dakkapel toegankelijk voor iedereen en het biedt iedereen een realistisch beeld van de prijs van een dakkapel. De dakkapel configurator stelt mensen in staat om binnen enkele klikken een droom dakkapel samen te stellen. Wij hopen dat dit artikel nuttig is geweest, bedankt voor het lezen.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Voordelen bij Benelux Dakkapellen

15 jaar garantie

15 jaar garantie op de constructie

Maatwerk

Altijd 100% gemaakt voor uw situatie.

Snel geplaatst

Prefab in één dag, traditioneel in twee dagen.

6 weken

Zes weken levertijd op dit moment.

reviews

Wat zeggen onze klanten

Rated 5 out of 5
26 november 2021

Ervaringen met Benelux Dakkapellen: Positief, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Huseyin Ozdemir
Rated 5 out of 5
25 november 2021

Bedankt Benelux dakkapellen. Heel erg tevreden over het plaatsen van mijn dakkapel een sfeervolle en zeer professionele team. De afspraken zijn zij tot in de puntjes nagekomen, zeer zeker een aanrader.
Mustafa Alper Şimşek.

Mustafa Alper Şimşek
Rated 5 out of 5
20 oktober 2021

De heren van Benelux zijn zeker een aanrader, fijne voorlichting gekregen. Op al mijn vragen kreeg ik duidelijk antwoord. Tijdens het plaatsen is er zorgvuldig en netjes gewerkt. Ik ben zeer tevreden, dankjewel !

Anita van de Laar
Rated 5 out of 5
15 oktober 2021

Review op Google: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Murat Konal
Bekijk meer reviews van klanten 

VIND HIER ANTWOORD OP UW VRAGEN

FAQ - Meest gestelde vragen

Neem contact met ons op om uw dakkapel te laten reinigen. Wij kunnen u ook voorzien van allerlei informatie om uw dakkapel gereinigd te krijgen.

Ja, we verzorgen reparatie aan een dakkapel in Tilburg. Neem contact met ons op om uw dakkapel te laten repareren.

De prijs voor een dakkapel hangt natuurlijk af van uw wensen. Het scheelt natuurlik, omdat wij ook in Tilburg gevestigd zijn. Klik bovenin op de blauwe knop om een berekening te maken van een prijs.

Jazeker! Wij renoveren ook dakkapellen in Tilburg. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.

Omdat ons bedrijf is gevestigd in Tilburg, zal u zeker hiervan profiteren. Klik rechtsboven op de blauwe knop "Bereken direct een prijs", om de kosten inzichtelijk te krijgen.

Ja, we leveren ook prefab dakkapellen in Tilburg

Ja, u bent van harte welkom. Hieronder onze adresgegevens:

Benelux Dakkapellen
Watermanstraat 9
5015 TG Tilburg
013 7850985
info@beneluxdakkapellen.nl

Ja, de dakkapellen worden vanuit Tilburg getransporteerd. Ons bedrijf is gevestigd aan de Watermanstraat 9, 5015 TG in Tilburg. We zijn te bereiken via: 013 7850985.

Wij kunnen een vergunningsaanvraag voor u regelen. De prijs hiervoor hangt af van de type woning. Zo betaalt u een andere prijs voor een tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kap en een vrijstaande woning. Wilt u de aanvraag uitbesteden? Neem dan contact met ons op door bijvoorbeeld via live chat. Onze collega's weten veel over de vergunningsaanvragen, en zullen u op dit vlak adviseren.

De prijs voor een dakkapel van 5 meter is €6 652,58. Vraag via chat hieronder naar de actuele tarieven. Natuurlijk hangt het af van de opties die u kiest. Ga naar de pagina dakkapel kosten berekenen, om de exacte prijs te berekenen.

Een dakkapel van 5 meter is de breedste uitvoering. Met zo'n maximale lengte van een dakkapel zorgt u dat u een mooie dakkapel heeft wat behoorlijk wat lichtinval biedt. 

We hebben vele projecten gedaan, waarbij we een dakkapel van 5 meter hebben geleverd. We kennen dus alle ins-en-outs van dit type dakkapellen. Of het nou om een prefab dakkapel gaat, of een maatwerk dakkapel van 500 cm; we weten er alles van. Ook alle bijbehorende onderdelen, de aandachtspunten, de valkuilen en noem maar op. Na heel wat projecten, weten we dit wel in te vullen. Neem via live chat contact op met 1 van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs voor een dakkapel van 3 meter is €5170. Vraag via chat hieronder naar de actuele tarieven. Natuurlijk hangt het af van de opties die u kiest. Ga naar de pagina dakkapel kosten berekenen, om de exacte prijs te berekenen.

We hebben vele projecten gedaan, waarbij we een dakkapel van 3 meter hebben geleverd. We kennen dus alle ins-en-outs van dit type dakkapellen. Of het nou om een prefab dakkapel gaat, of een maatwerk dakkapel van 300 cm; we weten er alles van. Ook alle bijbehorende onderdelen, de aandachtspunten, de valkuilen en noem maar op. Na heel wat projecten, weten we dit wel in te vullen. Neem via live chat contact op met 1 van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs voor een dakkapel van 4 meter is €5 911,58. Vraag via chat hieronder naar de actuele tarieven. Natuurlijk hangt het af van de opties die u kiest. Ga naar de pagina dakkapel kosten berekenen, om de exacte prijs te berekenen.

We hebben vele projecten gedaan, waarbij we een dakkapel van 4,0 meter hebben geleverd. We kennen dus alle ins-en-outs van dit type dakkapellen. Of het nou om een prefab dakkapel gaat, of een maatwerk dakkapel van 400 cm; we weten er alles van. Ook alle bijbehorende onderdelen, de aandachtspunten, de valkuilen en noem maar op. Na heel wat projecten, weten we dit wel in te vullen. Neem via live chat contact op met 1 van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

De prijs voor een dakkapel van 3,5 meter is €5831. Vraag via chat hieronder naar de actuele tarieven. Natuurlijk hangt de prijs af van de opties die u kiest. Ga naar de pagina dakkapel kosten berekenen, om de exacte prijs te berekenen.

We hebben vele projecten gedaan, waarbij we een dakkapel van 3,5 meter hebben geleverd. We kennen dus alle ins-en-outs van dit type dakkapellen. Of het nou om een prefab dakkapel gaat, of een maatwerk dakkapel van 350 cm; we weten er alles van. Ook alle bijbehorende onderdelen, de aandachtspunten, de valkuilen en noem maar op. Na heel wat projecten, weten we dit wel in te vullen. Neem via live chat contact op met 1 van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer ruimte op zolder?

Meer ruimte op zolder voor een extra slaapkamer? Of wilt u een kantoor om effectiever te kunnen thuiswerken?

Hoe dan ook, met een dakkapel krijgt u meer ruimte en licht op zolder en daardoor meer woongenot. Daarnaast is het een investering in uw woning, want een dakkapel betaalt zichzelf terug
Wat kost een dakkapel
Zelf een prijs berekenen. Gratis, vrijblijvend en anoniem 
Copyright © 2022 Benelux Dakkapellen Tilburg
Webdesign door SpijkerslagDashboard
calendar-fullrocketcheckmark-circlelayers